BankNews.ro - The Business Republic

Legrand lanseaza pe plan local gama Living Now
Economie | Data Publicarii: 26-04-2021

Grupul Legrand a anunțat lansarea pe piața locală a gamei Living Now, continuatoarea de succes a gamei Living a mărcii BTcino, unul dintre cele mai importante puncte de referință de pe piața aparatelor electrice pentru casă. Noua gamă Living Now va reuni cele mai avansate tehnologii smart și cercetări în design, fiind conceput pentru a se potrivi în orice casă, atât în sistemele tradiționale cât și în cele inteligente conectate.

De altfel, gama Living Now are la bază infrastructura tradițională adaptată noilor experiențe de utilizare, putând gestiona principalele funcții ale sistemului electric din orice casă, de la lumini și stoturi, la energia electrică. Acestea pot fi accesate și de la distanță prin intermediul aplicației Home + Control disponibilă pentru telefoanele inteligente dar și prin comenzi vocale, o premieră în acest sector.

Soluția Living Now a fost realizată împreună cu Netatmo, unul dintre liderii pe piața soluțiilor IoT pentru case fiind compatibilă cu cele mai populare difuzoare smart oferind chiar posibilitatea creării unor noi scenarii de utilizare. Aceasta este compatibilă cu Google Home, Amazon Alexa și Apple Homekit.

“Pentru BTicino, Living Now reprezintă cea mai importantă lansare din ultimii 15 ani. În spatele acestei noi game smart stau leadership-ul industrial al brandului, precum și abilitățile unice ale echipei noastre. Living Now întruchipează performanța italiană, iar cu ajutorul tehnologiilor electronice avansate ale Grupului, ne-a permis să reinventăm controlul casei și să redefinim standardele de referință ale acestui sector, la fel ca în cazul seriei precedente Living.”, a declarat Franco Villani, Managing Director BTicino.

Produsele din gama Living Now sunt disponibile pe piață în trei variante de culoare: alb, bej și negru și în 16 variante de finisaje din diferite materiale printre care și metalul, lemnul sau tehnopolimerii. Datorită funcțiilor de realitate augmentată ale acestei soluții smart, aplicațiile Living Now permit afișaje direct pe pereții din casă în mai multe combinații.

“Pentru noi, performanța design-ului reprezintă esențialul. Design-ul gamei Living Now poate fi astfel caracterizat prin simplitate sporită și precizie geometrică. O formă unică și distinctivă, cu o planeitate perfectă a suprafeței și o aliniere precisă între diferitele componente ale întrerupătorului. Prin evoluția sa funcțională și tehnologică, clasicul întrerupător devine o adevărată interfață de control.”, a declarat Milka Eskola, Vicepreședintele Departamentului de Design, BTicino și Grupul Legrand.

”Produsele Living Now, prin calitatea, design-ul și tehnologia inovatoare, au fost realizate pentru clienții ce își doresc confort în case, adaptându-se cu ușurință la stilurile diferite de viață ale acestora. Ne bucurăm că am lansat pe piața din România o gamă de produse ce integrează în mod ideal tehnologia, design-ul și personalitatea oamenilor care beneficiază de ele,” a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

http://www.banknews.ro/stire/88865_legrand_lanseaza_pe_plan_local_gama_living_now.html