BankNews.ro - The Business Republic

Kuldeep Kaushik numit CEO al NN în România
HR/Cariere | Data Publicarii: 13-08-2021

NN Group a anunțat numirea unui nou Chief Financial Officer pentru divizia românească a companiei, în persoana lui Kuldeep Kaushik, începând cu data de 1 noiembrie 2021. Mandatul său este supus aprobării autorităților locale.

Kuldeep va prelua conducerea NN România de la gerke Witteveen, actualul CFO al companiei pe plan local, cel care a deținut acest rol ca intermar.

Kuldeep kaushik se va alătura astfel NN România după o perioadă petrecută la AXA International & New markets unde a deținut rolul de Chief operating & Transformation Officer încă din 2017, desfășurându-și activitatea în capitala Spaniei, Madrid.

Pe parcursul activității sale în cadrul AXA și cu precădere în ultimul său rol, Kuldeep s-a preocupat în mod special de coordonarea activității de transformare a activității clienților și a operațiunilor de business. În acest context, el a avut o contribuție semnificativă la implementarea strategiei de dezvoltare a companiei bazată pe inovație și date în peste 20 de țări la nivel global.

Anterior, acesta a deținut diverse roluri și în cadrul diviziei AXA Hong Kong dar și la sediul central al acesteia, fiind responsabil de dezvoltarea strategiei de business și coordonarea activităților de operațiuni și IT al AXA. Kudeep deține de asemenea un MBA obținut la HEC Paris și studii în inginerie urmate la NIT Durgapur, India. În noul său rol de CFO al NN România, Kudeep se va concentra pe consolidarea creșterii business-ului pe piața locală, coordonând de asemenea echipa NN România.

În altă ordine de idei, NN are o prezență de peste 24 de ani în țara noastră și un portofoliu extins de soluții și servicii de asigurări de viață, sănătate și locuințe, pensii private ori servicii de management al activelor.

Mai mult, compania s-a implicat consistent în dezvoltarea pieței locale și susține în acest moment peste 2 milioane de clienți pentru a-și asigura un viitor financiar mai bun, NN fiind liderul segmentului asigurărilor de viață și al pensiilor private în România.

„La NN, misiunea noastră este să fim alături de clienți în demersurile lor de a proteja tot ce contează cel mai mult pentru ei. Știm că oamenii se bazează pe noi atunci când apar situații neprevăzute și au nevoie de sprijin să asigure un viitor financiar mai bun pentru ei și cei dragi. Stabilitatea financiară se reflectă în strategia NN de a deveni asiguratorul digital al viitorului și în investițiile pe care compania le face pentru digitalizarea experienței oferite clienților și diversificarea portofoliului de produse”.

http://www.banknews.ro/stire/88944_kuldeep_kaushik_numit_ceo_al_nn_în_românia.html