BankNews.ro - The Business Republic

Cegeka România țintește extinderea în mai multe orașe din România și Moldova prin înființarea birourilor de tip satelit
IT&C | Data Publicarii: 19-08-2021

Furnizorul de top de soluții IT de pe piața locală, Cegeka România, a înregistrat în prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 18,8 milioane de euro, cu peste 12 procente mai mare decât în perioada similară a anului trecut. Este o creștere semnificativă și importantă atât pentru divizia locală a Cegeka cât și pentru întregul Grup de care aceasta aparține, o creștere care demonstrează nu doar stabilitatea ci și capacitatea companiei de a se adapta la condiții de criză precum cele din ultima perioadă dominată de pandemia de Covid-19 și criza sanitară aferentă acesteia.

„Evoluția pozitivă se datorează eforturilor continue ale întregii echipe și al portofoliului local și diversificat de clienți, derulând noi proiecte de transformare digitală, dar și continuând colaborările deja existente. Cele mai mari proiecte realizate pe care Cegeka România le-a avut anul acesta sunt pentru companii și business-uri din industria financiar-bancară, asigurărilor, retail, logistică și real estate. Suntem ambițioși și estimăm că până la sfârșitul anului să aducem o creștere a veniturilor companiei cu cel puțin 15% mai mare față de anul precedent”, declară Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România.

Planurile de extindere a Cegeka România vizează în perioada imediat următoare înființarea mai multor birouri-satelit în orașe din România și Republica Moldova. Celor 700 de angajați ai diviziei locale Cegeka li se vor alătura astfel în următorii doi ani alți 200 de colegi din România și 75 de colegi din Republica Moldova. Sediul din capitală va rămâne însă cel central.

Pozițiile deschise deja și cele care urmează să fie deschise în următoarele luni vizează specialiști în tehnologiile Java, .NET, mobile, JavaScript, Cloud, Windows, Linux, Digital Workplace și Cyber Security.

„Modelul de lucru hibrid a fost îmbrățișat încă din fazele incipiente ale implementării acestuia ca practică. Elementul esențial a fost definirea unei strategii: cum se potrivește acest model cu valorile și cultura noastră, cu obiectivele de business, cum măsuram, ce intrumente folosim și cum integrăm în experiența de zi cu zi a angajatului acest mod de lucru. Este un proces complex pe care noi l-am implementat prin co-creare cu oamenii din organizație, având ca obiectiv principal flexibilitatea și valoarea noastră centrală «in close cooperation»”, spune Andra Antonescu, HR Director la Cegeka România.

Acest model face parte din strategia de well-being a Cegeka România, obiectivul programului fiind cel de a încuraja oamenii să își definească și să își construiască cu succes viața profesională. Cegeka dovedește astfel o viziune deschisă și deloc restrictivă în ceea ce privește bunăstarea, aceasta fiind definită mai degrabă ca un cumul de factori care au impact asupra tuturor domeniilor vieților angajaților.

http://www.banknews.ro/stire/88950_cegeka_romania_tinteste_extinderea_in_mai_multe_orase_din_romania_si_moldova_prin_infiintarea_birourilor_de_tip_satelit.html