BankNews.ro - The Business Republic

Șerban Oarză este noul General Manager Pall-Ex România
HR/Cariere | Data Publicarii: 07-09-2021

Șerban Oarză a preluat începând cu data de 1 septembrie 2021 poziția de General Manager al companiei Pall-Ex România, liderul local de pe piața de transport și distribuție express de mărfuri paletizate.

„Mă bucur să mă alătur echipei Pall-Ex într-un moment atât de important pentru companie și anume anul în care Pall-Ex a împlinit 10 de ani de activitate. Îmi propun să fructific expertiza mea din domeniul automatizării și digitizării proceselor de business, pentru a eficientiza și mai mult fluxul de distribuției al Pall-Ex România și împreună să atingem noi praguri de performanță,” a declarat Șerban Oarză, General Manager Pall-Ex România.

Șerba Oarză vine cu o experiență de peste 15 ani în managementul executiv, timp în care a condus o serie de companii de import și distribuție din România, în ultimii șase ani, acesta coordonând activitățile importatorului și distribuitorului de papetărie și consumabile de birotică, RTC Proffice. Sub conducerea lui, filiala din România a companiei a atins și depășit pragul de 30 de milioane de euro cifră de afaceri. De asemenea, Șerban oarză s-a ocupat în mod activ și de susținerea activităților de CSR, implicându-se în campaniile Asociației Pentru Tine în programul GalantOm dar și ca membru al board-ului asociației SOS Satele Copiilor.

„Îmi exprim încrederea că Șerban, ca lider energic și entuziast va continua alături de echipa Pall-Ex misiunea de consolidare a statutului de lider de piață, atât în calitate, cât și în volum. Pasiunea sa pentru excelență și munca în echipă sunt valorile pe care le avem în comun și care conturează totodată premisa realizării obiectivelor viitoare ale companiei.” a declarat Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România.

În acest an, Pall-Ex România aniversează 10 ani de activitate pe piața românească de transport și distribuție, moment important marcat prin doborârea unor recorduri, cel mai recent fiind peste 5000 de paleți tranzitați într-o singură noapte. Compania se bucură de asemenea de o aprecieri în ceea ce privește operativitatea, rata de livrări la timp a acesteia fiind de 99,27%, procentul de daunalitate fiind de doar 0,16%, extrem de redus daca e să-l raportăm la volumele tranzitate.

http://www.banknews.ro/stire/88965_serban_oarza_este_noul_general_manager_pall-ex_romania.html