BankNews.ro - The Business Republic

Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei a atins un grad de vânzare de 85% dupa primele 8 luni ale anului
Imobiliare | Data Publicarii: 05-10-2021

Până la finalul lunii august, proiectul rezidențial Cloud 9 dezvoltat de Akcent Development a atins un grad de vânzare al apartamentelor de 85%, peste 700 de unități fiind vândute în primele opt luni ale anului în complexul din cartierul Aviației din nordul capitalei.

Chiar dacă în mod obișnuit vânzările din domeniul imobiliarelor înregistrează un trend descendent în lunile de vară ale unui an calendaristic, în cadrul proiectului Cloud 9, în cele trei luni de vară ale acestui an au fost tranzacționate nu mai puțin de 102 apartamente în valoare totală de peste zece milioane de euro (TVA inclus). Procesul de promovare și implicit vânzare a apartamentelor este coordonat de agenția Premier Estate Management.

S-a înregistrat de asemenea și o creștere în ceea ce privește cererea de spații locative mari, apartamente cu 3 camere și duplexuri, în special duplexurile situate la parterul imobilelor, locații care beneficiază de grădini private și care conferă un confort similar locuirii la casă.

„Ne bucurăm să observăm că obiectivele noastre stabilite la începutul anului în ceea ce privește vânzările din Cloud 9 sunt atinse și chiar depășite, ceea ce reconfirmă calitatea proiectului nostru într-un peisaj extrem de competitiv. Acest lucru ne determină să continuăm și mai hotărâți procesul de pre-dezvoltare a proiectelor noastre din zona de nord a Capitalei, convinși fiind atât de sustenabilitatea cererii de locuințe, cât și de atractivitatea proiectelor noastre,” spune Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.

Construcția celor patru blocuri de apartamente din cadrul Cloud 9 a început în anul 2018 și a fost finalizată în totalitate în doar doi ani. Fiecare dintre acestea este format din 2 subsoluri, parter + 9 etaje. Proiectul cuprinde apartamente în 18 configurații, cu suprafețe care variază între 48 și 144 de metri pătrați. Sunt incluse de asemenea trei apartamente de tip penthouse cu piscină privată care au fost deja tranzacționate.

Parcarea subterană a complexului dispune de 1100 de locuri, aceasta fiind dotată și cu facilități pentru încărcarea autovehiculelor electrice. La parterul blocului dinspre șoseaua Pipera sunt amenajate spații comerciale, acestea fiind momentan în curs de închiriere pentru un supermarket și o cafenea, zona comercială urmând să fie completată în scurt timp cu o curățătorie de haine, o sală de fitness, o clinică medicală și un notariat.

http://www.banknews.ro/stire/88987_proiectul_rezidenţial_cloud_9_din_zona_aviaţiei_a_atins_un_grad_de_vânzare_de_85p_dupa_primele_8_luni_ale_anului.html