BankNews.ro - The Business Republic

Revolut aduce și în România opțiunea Stays (Sejururi) pentru rezervarea cazării
Turism | Data Publicarii: 02-11-2021

Revolut, fintech-ul care furnizează servicii de online banking pentru 16 milioane de utilizatori la nivel global din care peste 1,4 milioane doar în România, anunță lansarea pe piață a unui nou serviciu de turism și anume „Sejururi” („Stays”). Sejururi a fost deja testat cu succes pe mai multe piețe europene încă din vara acestui an și le va oferi clienților români începând cu această lună posibilitatea de a-și rezerva nopți de cazare atât în România cât și în străinătate prin doar câteva clickuri.

Astfel, clienții Revolut se vor putea bucura de tarife exclusive prin intermediul super-aplicației globale cu același nume, fără a plăti vreo taxă de rezervare suplimentară către companie. Mai mult, fiecare client va putea economisi 10% din fiecare tranzacție efectuată prin serviciul Stays, în funcție de planul deținut. Analizând din punct de vedere statistic și luând în calcul nivelul cheltuielilor realizate de clienții Revolut în anul 2019, aceștia ar putea recupera în medie, anual, circa 61,7 Euro.

Trebuie să amintim de asemenea un studiu realizat de către Revolut în prima jumătate a acestui an, studiu la care au participat mai bine de 12.000 de clienți din 10 țări la nivel global. Acesta a analizat intențiile de mobilitate ale clienților până la finalul acestui an. În ciuda pandemiei și a restricțiilor în vigoare în acea perioadă, restricții care continuă să persiste în anumite state printre care și România, 72% dintre britanici și spanioli, 80% dintre polonezi și 84% dintre francezi, și-au anunțat intenția de a relua până la sfârșitul anului călătoriile, în special în Europa și mai ales cu ocazia vacanțelor.

Utilizatorii din România vor putea descoperi de acum prin intermediul aplicației Revolut numeroase oportunități turistice, pregătirea vacanțelor și a călătoriilor devenind mult mai facilă. Astfel, Stays se adaugă celorlalte servicii atât de apreciate ale Revolut printre care cursurile de schimb valutar avantajoase, protejarea notelor de plată, accesul în lounge-urile aeroporturilor sau asigurările de călătorie.

Revolut s-a lansat în anul 2015 în Marea Britanie cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. Între timp, serviciile companiei s-au extins la nivel global, numărul de utilizatori din România fiind în prezent de peste 1,4 milioane, clienți care realizează peste 150 de milioane de tranzacții lunar.

http://www.banknews.ro/stire/89018_revolut_aduce_și_în_românia_opțiunea_stays_sejururi_pentru_rezervarea_cazării.html