BankNews.ro - The Business Republic

Bolt și Allianz Partners încheie un parteneriat pentru a furniza asigurări flotelor de trotinete electrice, în 26 de piețe
Afaceri | Data Publicarii: 02-12-2021

Allianz, prin intermediul Allianz Partners și Bolt, cel mai mare operator de trotinete electrice din Europa, au încheiat recent un parteneriat de trei ani prin intermediul căruia se vor furniza asigurări utilizatorilor de trotinete electrice Bolt în 26 de țări din Europa.

Programul lansat în urma parteneriatului dintre cele două companii le oferă utilizatorilor de trotinete electrice Bolt două tipuri de asigurare incorporate în taxa de închiriere și anume asigurarea de accidente personale respectiv asigurarea de răspundere generală.

Astfel, utilizatorii Bolt vor fi asigurați automat în cazul unor potențiale răni grave cauzate de aceștia (asigurarea de accidente personale) dar și pentru daunele pe care le provoacă unor terțe persoane (răspunderea generală a utilizatorului).

Programul mai sus menționat a fost deja lansat în țări precum Suedia, Norvegia și Portugalia, urmând ca în următoarele luni acesta să fie implementat în toate cele 26 de țări europene în care Bolt operează trotinete electrice.

„La Bolt, facem tot posibilul pentru a ne asigura că trotinetele noastre electrice sunt cât mai sigure posibil și, în prezent, lucrăm la mai multe funcționalități de siguranță, atât pentru trotinetele electrice, cât și pentru pietonii din jurul lor. Cu toate acestea, din păcate, se mai întâmplă și accidente. În aceste cazuri, parteneriatul cu Allianz Partners ne ajută să oferim plasa de siguranță de care au nevoie utilizatorii de trotinete electrice în mediile urbane aglomerate, în care folosesc produsele noastre”, a spus Călin Leuștean, Manager Micromobilitate Bolt România.

„Allianz a fost în fruntea factorilor favorizanți importanți pentru viitorul mobilității urbane, așa încât suntem extrem de mândri să ne consolidăm și să extindem parteneriatul cu una dintre companiile de platforme de mobilitate cu cea mai rapidă creștere din Europa”, a spus Michael Maicher, directorul departamentului - New Mobility for Global Strategic Partnerships - la Allianz Partners. „Nu numai că suntem încântați să dezvoltăm viitorul transportului împreună cu Bolt, dar și așteptăm cu nerăbdare să extindem oferta noastră de asigurări de micromobilitate Allianz pe noi piețe precum Estonia, Lituania și Malta.”

http://www.banknews.ro/stire/89050_bolt_și_allianz_partners_încheie_un_parteneriat_pentru_a_furniza_asigurări_flotelor_de_trotinete_electrice,_în_26_de_piețe.html