BankNews.ro - The Business Republic

Genesis Property incepe transformarea Novo Park in YUNITY Park, un campus pentru stilul de lucru si de viata al viitorului
Imobiliare | Data Publicarii: 04-05-2022

Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din România de birouri de clasa A, va transforma parcul de business Novo Park din zona de nord a Capitalei în YUNITY Park, un nou concept de real estate, unul menit să reașeze într-un spațiu unic, noi facilități în concordanță cu tendințele viitorului în ceea ce privește munca și viața urbană. Proiectul va fi finalizat în primul trimestru al anului următor, investiția totală ridicându-se la 50 de milioane de euro.

Proiectul YUNITY Park presupune un campus dezvoltat ca extensie a biroului, campus care va oferi suportul urban pentru experiențe adaptate la stilul de viață al oamenilor atât în ceea ce privește timpul petrecut la birou cât și timpul personal sau social.

„YUNITY Park reprezintă viitorul vieții la și dincolo de birou. Este o destinație urbană, puternic reprezentată de spațiul public, în care viața profesională și cea socială primesc aceleași șanse de împlinire. În primul rând, spațiul destinat în prezent unei parcări va fi transformat într-o pădure urbană în vecinătatea căreia se vor integra organic spații pentru evenimente, experiențe recreative și spații de lucru în aer liber. Toate acestea sunt menite să aducă împreună cultura socială locală și cea corporativă într-un spațiu unic. YUNITY Park este un răspuns firesc la aspirația colectivă pentru echilibrul între viață și muncă, readucerea naturii în spațiul urban și experiența unui mod de viață sănătos și sustenabil”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property și președinte European Property Federation.

Conform proiectului, parcarea exterioară va fi transformată într-o zonă verde complet reamenajată în YUNITY Park. Aceasta se va baza pe un design futurist și se va extinde pe o suprafață totală de 7500 de metri pătrați. Spațiul verde va cuprinde și un amfiteatru modern dedicat evenimentelor în aer liber, capacitatea acestuia fiind de 220 de locuri în gardene. Totodată, se va amenaja și o pădure urbană de 1000 de metri pătrați unde cei care lucrează în această zonă vor putea organiza și întâlniri de lucru.

Pe timpul verii, parcul de business va pune la dispoziția rezidenților și o terasă exterioară versatilă care va beneficia de o zonă de alimentație publică de 4000 de metri pătrați dar și de alte numeroase zone destinate socializării în timpul liber ori, la nevoie, interacțiunilor profesionale.

Interioarele vor cuprinde de asemenea spații de co-working și co-living, un centru ultra-modern de conferințe cu o capacitate de peste 500 de locuri dar și o cafenea restaurant care va putea deservi în același timp aproape 200 de persoane.

http://www.banknews.ro/stire/89164_genesis_property_incepe_transformarea_novo_park_in_yunity_park,_un_campus_pentru_stilul_de_lucru_si_de_viata_al_viitorului.html