BankNews.ro - The Business Republic

Infineon Technologies isi extinde sediul din Novo Park cu inca doua etaje si un laborator
Imobiliare | Data Publicarii: 15-07-2022

Filiala locală a producătorului german de semiconductori, Infineon Technologies România, își extinde spațiul de birouri închiriat în parcul de afaceri Novo Park deținut de Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri și spații de birouri de clasa A din țara noastră.

Astfel, compania de tehnologie a semnat un nou contract în urma căruia își va extinde spațiul închiriat pentru sediul său cu încă două etaje și un laborator în clădirea D a acestui complex, contract cu începere imediată. Sediul Infineon Technologies România ajunge astfel la o suprafață de 10.000 de metri pătrați. Mai mult, compania germană a semnat și prelungire acontractului cu Genesis Property până în 2025, an în care va marca 20 de ani de colaborare de succes cu dezvoltatorul de spații de birouri.

Până acum, Infineon Technologies ocupa spații de birouri în clădirile B și C ale Novo Park, compania fiind și unul dintre chiriașii cu cea mai lungă prezență în acest campus de business. De altfel, producătorul german de semiconductori este chiriașul Genesis Property încă din anul 2005, an în care a închiriat un spațiu de 2300 de metri pătrați. De atunci, contractul și implicit spațiul ocupat, s-au extins în ritm exponențial.

„Suntem extrem de mândri de parteneriatul cu Infineon Technologies, care durează de aproape două decenii, și ne bucurăm să sprijinim în continuare creșterea lor ca unul dintre liderii din domeniul cercetării și dezvoltării din România. Această nouă extindere confirmă că cererea de birouri premium, sigure și confortabile, în care angajații pot găsi atracții care să le îmbunătățească experiența la locul de muncă, este în trend ascendent”, a spus Ștefan Tudos, vicepreședinte Genesis Property.

Novo Park este un complex de birouri amplasat în zona de nord a Bucureștiului în YUNITY Park, un concept imobiliar care integrează facilități diverse premium în concordanță cu cele mai moderne cerințe de pe piața de profil. Proiectul va fi finalizat în totalitate în anul 2023, investiția totală fiind de 50 de milioane de euro.

În afara birourilor premium, YUNITY Park include și o parcare exterioară de peste 7500 de metri pătrați. Aceasta va fi complet transformată în perioada imediat următoare, punându-se accent și pe spațiile verzi. Astfel, urmează a fi plantată în această locație și o pădure urbană de 1000 de metri pătrați, loc în care angajații companiilor care închiriază spații în acest complex vor avea posibilitatea de a organiza întâlniri, ședințe sau pur și simplu, să ia pauze pentru recreere, mic dejun, plimbări și așa mai departe.

Genesis Proprty are în vedere și dezvoltarea unei terase în aer liber care va deservi un food hall de 4000 de metri pătrați unde rezidenții și cei care vin în vizită vor găsi un mix de restaurante adresate celor mai diverse preferințe culinare. Totodată, în acest campus va fi amplasat și un centru de conferințe cu o capacitate de 540 de locuri, locație în care cei doritori vor putea organiza evenimente culturale și profesionale.

http://www.banknews.ro/stire/89220_infineon_technologies_isi_extinde_sediul_din_novo_park_cu_inca_doua_etaje_si_un_laborator.html