BankNews.ro - The Business Republic

Daniel Simion este noul Country Manager pentru divizia Bolt Business
HR/Cariere | Data Publicarii: 17-08-2022

Bolt l-a numit pe Daniel Simion la conducerea operațiunilor din România al diviziei Bolt Business. Acesta va ocupa funcția de Country Manager al diviziei care oferă soluții dedicate pentru organizațiile care aleg să își transporte angajații în scop de serviciu, fiind disponibilă în toate orașele din țară în care este activ și serviciul, respectiv aplicația Bolt.

„Pentru mine, Bolt este mai mult decât o platformă de mobilitate. Misiunea noastră este de a face transportul urban mai convenabil şi mai accesibil pentru români, prin redefinirea oraşelor în jurul oamenilor, nu al maşinilor personale. Mă bucur să mă alătur echipei care a adus Bolt la nivelul la care se află acum în România, iar implicarea ei constantă în comunitate mă face să cred că am ales locul potrivit.

Bolt se află într-o continuă extindere, iar serviciul Bolt Business deserveşte deja companii din diverse domenii, precum retail, mass-media, financiar-bancar, tehnologie, BPO, sănătate şi automotive, fiind una dintre verticalele operaţionale ale liderului de piaţă în domeniul mobilităţii urbane. Acest serviciu reprezintă un nou standard pentru deplasările de business, totul cu un cost centralizat, transparent şi uşor de gestionat,” a declarat Daniel Simion, Country Manager Bolt Business România.

Daniel Simion beneficiază de o experiență de 15 ani în domeniul vânzărilor, perioadă în care a ocupat diverse roluri în companii de top din domenii precum, tehnologie, media sau telecomunicații. Acesta a coordonat proiecte la nivel local și internațional în companiile în care a lucrat înainte de a se alătura echipei Bolt.

În noul său rol de Country Manager al diviziei de business, Daniel va avea misiunea de a susține viziunea globală a companiei și de a extinde parteneriatele pentru platforma Bolt Business. Accentul va fi pus pe atitudinea sustenabilă a companiilor care prin servicii de transport oferite pentru angajați, pot contribui la reducerea traficului urban și implicit, la transformarea orașelor în spații prietenoase cu oameni.

Totodată, companiile pot economisi timp și bani prin intermediul Bolt Business, serviciu care permite stabilirea limitelor cu privire la cheltuielile legate de transportul angajaților, oferind în același timp și o vizibilitate deplină asupra tuturor curselor dar și posibilitatea de a le rezerva imediat sau programa pentru viitor.

Bolt este o super aplicație de mobilitate prezentă în 45 de țări și 500 de orașe europene și africane care deservește peste 100 de milioane de utilizatori. Scopul companiei este cel de a accelera trecerea de la mașina personală la mobilitatea partajată, oferind o gamă largă de servicii pentru toate nevoile, inclusiv transport la cerere, livrare de mâncare, trotinete electrice.

http://www.banknews.ro/stire/89243_daniel_simion_este_noul_country_manager_pentru_divizia_bolt_business.html