BankNews.ro - The Business Republic

EY Romania - Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat fondatorii grupului Get’s Bet în vânzarea unei participații de 67% către Emma Capital
Afaceri | Data Publicarii: 07-09-2022

Get’s Bet este unul dintre cei mai importanți operatori români de jocuri de noroc și pariuri sportive. Recent, fondatorii companiei au finalizat cu succes negocierile de vânzare a unei participații de 67% din acțiuni către Emma Capital, un fond privat de investiții fondat în urmă cu zece ani de către omul de afaceri Jiří Šmejc. Întregul proces de vânzare cumpărare a fost asistat de compania Băncilă, Diaconu și Asociații SRL.

Echipa de avocați i-a inclus pe avocații Claudia Grosu, Otilia Oglage, Alexandra Neacșu, Alexandra Pătrăscioiu și Iulian Creangă, coordonați de către Ștefan Mantea, Senior Managing Associate și Radu Diaconu, Partener Coordonator în cadrul Băncilă, Diaconu și Asociații SRL. Aceștia au acordat asistență juridică pentru negocierea, structurarea și implementarea tranzacției, oferind ajutorul și în ceea ce privește obținerea aprobărilor necesare din partea Consiliului Concurenței.

„Mulțumim echipei Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL pentru asistența juridică impecabilă furnizată pe tot parcursul desfășurării tranzacției. Au contribuit semnificativ la finalizarea tranzacției cu succes. Abordarea pragmatica și orientată către atingerea rezultatelor, de care au dat dovadă în permanență Radu Diaconu și Ștefan Mantea, este remarcabilă”, a declarat Cristian Roman, CEO Get`s Bet.

„Suntem onorați că am asistat fondatorii Get’s Bet și le mulțumim pentru încrederea acordată. Apreciem abordarea constructivă a părților și orientarea acestora către finalizarea cu succes a tranzacției. Nu în ultimul rând, mulțumesc pe această cale celorlalți consultanți implicați în tranzacție, Raluca Popa, Amelia Toader, Laurențiu Ispir și Lucian Streche”, a declarat Ștefan Mantea, Senior Managing Associate, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL.

În ceea ce privește consultanța fiscală, aceste servicii au fost oferite de către EY România, prin intermediul lui Laurențiu Ispir și Lucian Streche. În același timp, Emma Capital a fost asistată de Stoica și Asociații pentru consultanța juridică, respectiv aceeași EY România, pentru consultanța fiscală și juridică.

http://www.banknews.ro/stire/89253_ey_romania_-_băncilă,_diaconu_și_asociații_sprl_a_asistat_fondatorii_grupului_gete��s_bet_în_vânzarea_unei_participații_de_67p_către_emma_capital.html