BankNews.ro - The Business Republic

Reff & Asociatii a asistat fondul de investitii NEPI Rockcastle in preluarea participatiei detinute de Carrefour in Ploiesti Shopping City
Imobiliare | Data Publicarii: 17-10-2022

Fondul de investiții NEPI Rockcastle a preluat participația deținută de Carrefour în Ploiești Shopping City, întregul proces fiind intermediat de către Reff & Asociații | Deloitte Legal, care a oferit atât asistență legală cât și juridică. În urma tranzacției, NEFI Rockcastle a dobândit controlul exclusiv asupra centrului comercial situat pe Drumul Național 1B, aceasta fiind finalizată în luna septembrie a acestui an (2022).

„Mulțumim avocaților din cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal pentru că ne-au fost alături într-o nouă tranzacție de succes și au contribuit la implementarea acesteia în mod eficient și pragmatic”, a declarat Mihai Lințmaier, Group Investment Lead Lawyer la NEPI Rockcastle.

Echipa multidisciplinară a Reff & Asociații și Deloitte Legal, a oferit NEPI Rockcastle asistență profesionistă cu privire la aspecte care țin de dreptul imobiliar atât în fazele de negociere cât și de semnare a documentației tranzacției. Cei mai importanți contributori la toți acești pași au fost Ioana Georgescu-Mureșanu, Managing Associate, și Simona Iacob, Senior Managing Associate, pentru aspectele legate de dreptul concurenței care au condus la obținerea autorizației din partea Consiliului Concurenței. Pe de altă parte, remarcăm și contribuția Florentinei Munteanu, Partener, și a lui Mihnea Radu, Managing Associate pentru toate aspectele legate de tranzacție, precum și contribuția lui Diana Fejer, Partener, Alexandru Ulici, Senior Associate, și Anca Olar, Senior Associate, pentru aspectele legate de dreptul societar.

„Ne bucurăm să avem în continuare parte de încrederea NEPI Rockcastle, unul dintre clienții loiali ai Reff & Asociații, și oportunitatea să îi asistăm în proiecte complexe și solicitante”, a declarat Irina Dimitriu, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, liderul practicii de drept imobiliar.

Reff & Asociații | Deloitte Legal este recunoscută de mai bine de 15 ani drept una dintre cele mai importante societăți de avocați în domeniul imobiliar din România, fiind implicată în cele mai mari tranzacții și proiecte de dezvoltare din țară, care au implicat deseori structuri corporative complexe și finanțare transfrontalieră.

http://www.banknews.ro/stire/89285_reff__asociatii_a_asistat_fondul_de_investitii_nepi_rockcastle_in_preluarea_participatiei_detinute_de_carrefour_in_ploiesti_shopping_city.html