BankNews.ro - The Business Republic

Undelucram.ro: Salariul mediu pentru cele mai căutate cinci joburi în domeniul Business Process Outsourcing variază între 2.700 și 6.100 de lei
HR/Cariere | Data Publicarii: 03-11-2022

Potrivit celor de la Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România, cele mai căutate joburi din domeniul BPO (Business Process Outsourcing) în acest moment sunt cele de reprezentant call center, specialist accounts payable, analyst achiziții, specialist în suport tehnic și specialist în operațiuni de business.

De asemenea, salariile medii aferente celor mai căutate cinci joburi din acest domeniu, conform datelor culese la nivelul platformei Undelucrăm.ro variază între 2740 de lei și 6010 lei după cum urmează:

• Reprezentant call center / Call center representative: 2.740 de lei
• Specialist suport tehnic / Technical support specialist: 6.120 de lei
• Specialist accounts payable / Accounts payable specialist: 4.270 de lei
• Analist achizitii/ Procurement analyst: 5.660 de lei
• Specialist operațiuni de business / Business operations specialist: 6.010 de lei.

Toate datele de mai sus sunt corelate pe baza informațiilor oferite de angajați, Undelucrăm.ro fiind singura platformă din România care colectează astfel de date.

“Undelucram.ro este unica platformă care poate să furnizeze informații conform datelor oferite de angajați, fie că vorbim despre cele mai căutate joburi sau despre valoarea salariilor. Vom continua să prezentăm lunar acest tip de date care pot fi regăsite în detaliu în Salary Report, un instrument pe care l-am creat pentru specialiștii în HR”, afirmă Costin Tudor, fondator și CEO Undelucram.ro.

Pe platformă, salariații din România comunică deschis și transparent cu privire la remunerațiile de care beneficiază, prin intermediul instrumentului Salary Report. Acesta a fost realizat cu ajutorul unei echipe de moderatori umani care analizează datele oferite de angajați, cu ajutorul unui algoritm de Inteligență Artificială care exclude datele nerelevante. Printre altele, acest instrument conține și o serie de date suplimentare precum:

• Top cinci beneficii extra salariale primite;
• Salarii acordate în funcție de nivelul de experiență: <2 ani, 2-5 ani, >5 ani;
• Salarii acordate în funcție de gen;
• Salarii acordate în funcție de zona geografică.

http://www.banknews.ro/stire/89293_undelucramro_salariul_mediu_pentru_cele_mai_căutate_cinci_joburi_în_domeniul_business_process_outsourcing_variază_între_2700_și_6100_de_lei.html