BankNews.ro - The Business Republic

Schneider Electric îl numește pe Marc Garner în funcția de Senior Vice President al diviziei Secure Power în Europa
HR/Cariere | Data Publicarii: 01-02-2023

Compania Schneider Electric l-a numit recent pe Marc Garner în funcția de Senior Vice President al diviziei Secure Power din Europa. Noul VP are o experiență vastă în cadrul companiei Schneider Electric, cu o activitate de 17 ani în diferite poziții de conducere.

În noua sa poziție, Marc va conduce divizia Secure Power a Schneider Electric din Europa. Acesta va lucra cu liderii zonelor CEII, DACH, Franța, Iberia, Irlanda, Italia și Marea Britanie cu scopul de a construi centrele de date sustenabile ale viitorului.

Cu o activitate îndelungată în domeniul vânzărilor și cunoștințe vaste dobândite pe parcursul unei experiențe îndelungate în cadrul companiei, Marc Garner este persoana capabilă să ajute clienții din Europa să treacă peste provocările create de criza energetică cu care această regiune s-a confruntat în ultima perioadă, contribuind de asemenea la eforturile de sustenabilitate din zona centrelor de date.

Anterior, Marc Ganer a condus prima echipă de Major Pursuits a companiei, coordonând activitățile legate de centrele de date și energie critică din postura de VP Secure Power Division pentru Marea Britanie. Din această postură, Marc a lucrat direct cu clienții cheie ai companiei, inclusiv cu organizațiile hyperscale și cu utilizatori finali pentru a îndeplini cerințele legate de eficiență, reziliență și sustenabilitate în cadrul centrelor de date, impulsionând creșterea în întreaga zonă.

În noua sa calitate de Senior Vice President, Marc Garner va fi direct responsabil de APC, cea mai importantă marcă a Schneider Electric pentru soluțiile de infrastructură fizică dar și de sursele de alimentare neîntreruptibile monofazate și trifazate, soluțiile de edge computing și activitățile tranzacționale din Europa. Echipa sa va colabora cu o serie de parteneri ai Schneider Electric, inclusiv cu cei care oferă soluțiile IT din programele Elite și Alliance, cu distribuitorii și cu specificatorii, cu scopul de a stimula creșterea în cadrul canalelor ET, OT și IT din regiune.

http://www.banknews.ro/stire/89337_schneider_electric_îl_numește_pe_marc_garner_în_funcția_de_senior_vice_president_al_diviziei_secure_power_în_europa.html