BankNews.ro - The Business Republic

Banca Transilvania: noutate in BT Pay, achizitionare polita asigurare RCA
Economie | Data Publicarii: 10-03-2023

Începând cu acest an, clienții Băncii Transilvania care folosesc serviciul BT Pay, vor putea achiziționa polițele de asigurare obligatorie RCA prin intermediul acesteia. Toții pașii care trebuie parcurși pentru aceste achiziții sunt exclusiv online urmând ca clienții care au achitat suma aferentă să primească polițele instant, pe email.

Noua opțiune BT Pay este disponibilă tuturor persoanelor fizice care dețin autoturisme și sunt clienți ai Băncii Transilvania și folosesc acest serviciu.

Documentele necesare pentru efectuarea tranzacției sunt talonul mașinii și cartea de identitate a proprietarului. Acestea pot fi transmise în format digital, scanate prin aplicație.

Mai mult, clienții BT Pay au posibilitatea de a alege dintr-o serie de oferte ale mai multor asiguratori și vor avea la dispoziție toate polițele achiziționate prin intermediul acestei aplicații.

De asemenea, aceștia vor fi informați prin email și în aplicația BT Pay cu privire la expirarea poliței de asigurare cu 30 respectiv 7 zile înainte de această dată. Se va putea opta și pentru decontare directă, opțiune care oferă părții prejudiciate posibilitatea de a fi despăgubită de propriul asigurator.

Recent, Banca Transilvania a introdus trei alte noi opțiuni în BT Pay: Economisire cu Round-Up, Adăugarea conturilor curente BT indiferent de valută, respectiv Majorarea creditului pe card. A fost lansat de asemenea și primul card virtual cu design animat din Europa.

http://www.banknews.ro/stire/89356_banca_transilvania_noutate_in_bt_pay,_achizitionare_polita_asigurare_rca.html