BankNews.ro - The Business Republic

Piraeus Bank a lansat Creditul de Casa Noua
Finante-Banci | Data Publicarii: 09-05-2007

Incepand din acesta luna, Piraeus Bank Romania introduce un nou produs pe piata creditelor ipotecare si imobiliare: Creditul de Casa Noua, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Creditul de Casa Noua se adreseaza persoanelor care au nevoie de finantare pentru achizitionarea unei locuinte, dar si celor care doresc refinantarea unui credit aflat in derulare la o alta banca.

Contractantul Creditului de Casa Noua nu plateste nimic bancii (nici dobanda, nici principal) in primele 6 luni de credit, iar in urmatorii 3 ani va plati doar dobanda urmand ca, dupa aceasta perioada, rambursarea sa se faca in rate lunare egale.

"Produsul Creditul de Casa Noua a fost creat plecand de la necesitatile potentialilor clienti de a trece cat mai usor peste socul rambursarii unui credit ipotecar. Astfel, prin avantajele garantate de Creditul de Casa Noua, Piraeus Bank Romania ofera clientului posibilitatea de a-si directiona resursele financiare, destinate in mod normal platii ratei, catre alte scopuri, in primele 6 luni neplatind nimic, iar in urmatorii 3 ani doar contravaloarea dobanzii.", a declarat domnul Catalin Parvu, Director General pentru retail banking si operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Creditul de Casa Noua se acorda pe o perioada maxima de 30 de ani, valoarea minima a sumei acordate fiind de 5000 euro sau echivalentul in lei. Avansul reprezinta minimum 25% in cazul creditelor ipotecare si imobiliare si 0% in cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipoteca si a celor de refinantare.

La Creditul de Casa Noua pot avea acces persoanele angajate cu contract de munca, persoanele pensionate, persoanele fizice autorizate dar si persoanele care obtin venituri din dividende sau contracte de cesiune a drepturilor de autor.

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/10604