BankNews.ro - The Business Republic

Bucuresti: Locuitorii Capitalei vor putea comunica pe messenger cu politistii
Diverse | Data Publicarii: 29-06-2009

Bucurestenii vor putea afla informatii despre actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarma sau adrese ale sectiilor de politie, in timp real, prin intermediul adresei de messenger "dgpmb01".

Politia Capitalei va lansa maine proiectul "zona de messenger", pe site-ul oficial, prin care va raspunde la intrebari utilitare adresate de bucuresteni, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit NewsIn proiectul se afla, deocamdata, in faza de experiment si va functiona doar cateva ore pe zi. Christian Ciocan a precizat ca, prin acest proiect, Politia Capitalei va raspunde in timp real intrebarilor adresate de bucuresteni in legatura cu actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarma sau adrese ale sectiilor de politie. Sistemul va functiona prin Yahoo! Messenger, iar id-ul Politiei Capitalei va fi "dgpmb01".

Dupa ce proiectul va trece de perioada experimentala, Politia Capitalei va angaja personal care sa raspunda in permanenta la intrebarile cetatenilor.

Adevarul

http://www.banknews.ro/stire/29792_bucuresti_locuitorii_capitalei_vor_putea_comunica_pe_messenger_cu_politistii.html