Bucuresti: Locuitorii Capitalei vor putea comunica pe messenger cu politistii

Data publicarii: 29-06-2009 | Diverse

Bucurestenii vor putea afla informatii despre actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarma sau adrese ale sectiilor de politie, in timp real, prin intermediul adresei de messenger "dgpmb01".

Politia Capitalei va lansa maine proiectul "zona de messenger", pe site-ul oficial, prin care va raspunde la intrebari utilitare adresate de bucuresteni, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit NewsIn proiectul se afla, deocamdata, in faza de experiment si va functiona doar cateva ore pe zi. Christian Ciocan a precizat ca, prin acest proiect, Politia Capitalei va raspunde in timp real intrebarilor adresate de bucuresteni in legatura cu actele necesare pentru eliberarea cazierului, a permisului portarma sau adrese ale sectiilor de politie. Sistemul va functiona prin Yahoo! Messenger, iar id-ul Politiei Capitalei va fi "dgpmb01".

Dupa ce proiectul va trece de perioada experimentala, Politia Capitalei va angaja personal care sa raspunda in permanenta la intrebarile cetatenilor.

Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: