BankNews.ro - The Business Republic

Cine este romanul care figureaza in 4 topuri ale celor mai bogati oameni
Lifestyle | Data Publicarii: 27-05-2011



Se afla in Topul celor mai bogati 300 de romani realizat de Capital, a intrat de curand in topul celor mai bogati oameni din Marea Britanie, a fost inclus in topul celor mai bogati australieni si este si in topul celor mai bogati oameni de pe planeta. Este vorba despre controversatul om de afaceri Frank Timis.

Acesta a fost inclus in editia din acest an a Topului celor mai bogati 200 de australieni, realizat de publicatia BRW si dat publicitatii la inceputul acestei saptamani.

Gina Rinehart, aflata la conducerea unui grup minier, a devenit prima femeie care se claseaza in fruntea topului celor mai bogati australieni, publicat miercuri de revista economica BRW. 

Businessman-ul de origine romana a avut o serie de probleme cu supraveghetorii pietelor de capital din Australia, Marea Britanie si Canada, de-a lungul carierei sale. Averea sa a cunoscut o crestere spectaculoasa anul trecut, datorita unor miscari de pe pietele de capital si cresterii valorii activelor de pe bursele de marfuri, scrie publicatia The Australian.

Integral in Capital.ro

http://www.banknews.ro/stire/48495_cine_este_romanul_care_figureaza_in_4_topuri_ale_celor_mai_bogati_oameni.html