Cine este romanul care figureaza in 4 topuri ale celor mai bogati oameni

Data publicarii: 27-05-2011 | Lifestyle



Se afla in Topul celor mai bogati 300 de romani realizat de Capital, a intrat de curand in topul celor mai bogati oameni din Marea Britanie, a fost inclus in topul celor mai bogati australieni si este si in topul celor mai bogati oameni de pe planeta. Este vorba despre controversatul om de afaceri Frank Timis.

Acesta a fost inclus in editia din acest an a Topului celor mai bogati 200 de australieni, realizat de publicatia BRW si dat publicitatii la inceputul acestei saptamani.

Gina Rinehart, aflata la conducerea unui grup minier, a devenit prima femeie care se claseaza in fruntea topului celor mai bogati australieni, publicat miercuri de revista economica BRW. 

Businessman-ul de origine romana a avut o serie de probleme cu supraveghetorii pietelor de capital din Australia, Marea Britanie si Canada, de-a lungul carierei sale. Averea sa a cunoscut o crestere spectaculoasa anul trecut, datorita unor miscari de pe pietele de capital si cresterii valorii activelor de pe bursele de marfuri, scrie publicatia The Australian.

Integral in Capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: