BankNews.ro - The Business Republic

Intesa Sanpaolo Bank: Inscrierile pentru Bursa Intercultura in Italia continua pana pe 3 februarie 2012
Finante-Banci | Data Publicarii: 13-01-2012

Intesa Sanpaolo Bank prelungeste termenul limita pentru inscrierea si trimiterea aplicatiilor pentru programul de burse de studiu Intercultura in valoare de 12.000 euro, in Italia, pana pe 3 februarie 2012. Initiata si sustinuta de Intesa Sanpaolo Bank, Bursa Intercultura a ajuns la cea de-a V editie si se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania, nascuti intre 01.01.1995 - 01.06.1997 (care in anul scolar curent studiaza in clasa a 9-a sau a 10-a). 

Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea si ofera castigatorilor posibilitatea de a studia si de a petrece un an intr-o familie italiana. Detalii despre programul de burse Intercultura, marturii ale bursierilor din Romania de pana acum, formularele care trebuie completate si alte informatii utile sunt disponibile pe prima pagina a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau in sectiunea Cariere. 

Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face in mod obiectiv, in Italia, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS, co-organizatoare a acestui program. Procesul de selectie consta in mai multe etape si va fi finalizat pana la sfarsitului lunii martie a anului in curs cand vor fi anuntasi public castigatorii Bursei Intercultura pentru 2012.

Fundatia Intercultura/AFS este o organizatie internationala, non profit, care ofera oportunitati de schimburi educationale interculturale pentru a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte cunostintele si aptitudinile. Fundatia activeaza inca din 1919 si a organizat schimburi culturale in peste 90 de tari. Din 2005 fundatia colaboreaza cu Grupul Intesa Sanpaolo in organizarea de programe pentru elevi din tarile in care Grupul activeaza. 

http://www.banknews.ro/stire/55568_intesa_sanpaolo_bank_inscrierile_pentru_bursa_intercultura_in_italia_continua_pana_pe_3_februarie_2012.html