Intesa Sanpaolo Bank: Inscrierile pentru Bursa Intercultura in Italia continua pana pe 3 februarie 2012

Data publicarii: 13-01-2012 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank prelungeste termenul limita pentru inscrierea si trimiterea aplicatiilor pentru programul de burse de studiu Intercultura in valoare de 12.000 euro, in Italia, pana pe 3 februarie 2012. Initiata si sustinuta de Intesa Sanpaolo Bank, Bursa Intercultura a ajuns la cea de-a V editie si se adreseaza tuturor elevilor de liceu din Romania, nascuti intre 01.01.1995 - 01.06.1997 (care in anul scolar curent studiaza in clasa a 9-a sau a 10-a). 

Bursa Intercultura acopera toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul si cazarea si ofera castigatorilor posibilitatea de a studia si de a petrece un an intr-o familie italiana. Detalii despre programul de burse Intercultura, marturii ale bursierilor din Romania de pana acum, formularele care trebuie completate si alte informatii utile sunt disponibile pe prima pagina a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank sau in sectiunea Cariere. 

Selectia candidatilor pentru Bursa Intercultura se va face in mod obiectiv, in Italia, direct de catre Fundatia Intercultura/AFS, co-organizatoare a acestui program. Procesul de selectie consta in mai multe etape si va fi finalizat pana la sfarsitului lunii martie a anului in curs cand vor fi anuntasi public castigatorii Bursei Intercultura pentru 2012.

Fundatia Intercultura/AFS este o organizatie internationala, non profit, care ofera oportunitati de schimburi educationale interculturale pentru a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte cunostintele si aptitudinile. Fundatia activeaza inca din 1919 si a organizat schimburi culturale in peste 90 de tari. Din 2005 fundatia colaboreaza cu Grupul Intesa Sanpaolo in organizarea de programe pentru elevi din tarile in care Grupul activeaza. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: