BankNews.ro - The Business Republic

Noul director general al Millennium Bank Romania isi incepe mandatul
Finante-Banci | Data Publicarii: 24-09-2012

 In urma aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, Jose Reino da Costa isi incepe mandatul de director general al Millennium Bank Romania.

Noul director general a fost numit de Consiliul de Administratie al Millennium Bank Romania pentru a-l inlocui pe Jose Toscano, dupa sase ani in care acesta din urma a exercitat aceasta functie. De-a lungul mandatului sau de director general, Jose Toscano a contribuit la infiintarea de la zero si lansarea Millennium Bank, in octombrie 2007, la extinderea retelei teritoriale si apoi la stabilizarea business-ului, intr-un context economic foarte dificil.

Jose Reino da Costa, 48 de ani, are o vasta experienta internationala in domeniul financiar, acumulata de-a lungul celor aproape 14 ani de cand lucreaza in grupul Millennium bcp. Inainte de a veni in Romania, a lucrat in medii economice variate, cum ar fi cel din Portugalia, Macao si Angola. In ultimii patru ani a fost directorul general al Millennium Bank in Angola, unde a contribuit semnificativ la dezvoltarea impresionanta a bancii pe piata angoleza.

Principalul obiectiv al lui Jose Reino da Costa este sa continue strategia de dezvoltare a Millennium Bank Romania, beneficiind de acelasi angajament puternic al grupului Millennium bcp fata de piata locala.

Millennium Bank Romania are acum 65 de sucursale si aproape 700 de angajati.


http://www.banknews.ro/stire/62287_noul_director_general_al_millennium_bank_romania_isi_incepe_mandatul.html