Noul director general al Millennium Bank Romania isi incepe mandatul

Data publicarii: 24-09-2012 | Finante-Banci

 In urma aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, Jose Reino da Costa isi incepe mandatul de director general al Millennium Bank Romania.

Noul director general a fost numit de Consiliul de Administratie al Millennium Bank Romania pentru a-l inlocui pe Jose Toscano, dupa sase ani in care acesta din urma a exercitat aceasta functie. De-a lungul mandatului sau de director general, Jose Toscano a contribuit la infiintarea de la zero si lansarea Millennium Bank, in octombrie 2007, la extinderea retelei teritoriale si apoi la stabilizarea business-ului, intr-un context economic foarte dificil.

Jose Reino da Costa, 48 de ani, are o vasta experienta internationala in domeniul financiar, acumulata de-a lungul celor aproape 14 ani de cand lucreaza in grupul Millennium bcp. Inainte de a veni in Romania, a lucrat in medii economice variate, cum ar fi cel din Portugalia, Macao si Angola. In ultimii patru ani a fost directorul general al Millennium Bank in Angola, unde a contribuit semnificativ la dezvoltarea impresionanta a bancii pe piata angoleza.

Principalul obiectiv al lui Jose Reino da Costa este sa continue strategia de dezvoltare a Millennium Bank Romania, beneficiind de acelasi angajament puternic al grupului Millennium bcp fata de piata locala.

Millennium Bank Romania are acum 65 de sucursale si aproape 700 de angajati.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: