BankNews.ro - The Business Republic

Virgil Soncutean este noul coordonator al activitatilor Allianz-Tiriac Asigurari de vanzari si distributie
Finante-Banci | Data Publicarii: 22-01-2013

Incepand cu data de 1 ianuarie a.c., Virgil Soncutean a preluat functia de Director Vanzari si Distributie in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari. Soncutean detine o expertiza considerabila in domeniul vanzarilor de asigurari, dobandita atat in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari, cat si in cadrul structurilor internationale ale Allianz Group. Timp de 6 ani, in perioada 2001-2006, acesta a activat in Allianz-Tiriac, in aria Vanzari si Managementul Vanzarilor, mai intai ca director al departamentului de training, iar apoi fiind numit director regional de vanzari, avand rol de coordonare a activitatilor de vanzari derulate de Allianz-Tiriac in Bucuresti. Incepand cu anul 2006, Virgil Soncutean a fost cooptat in structurile de coordonare regionala si globala ale Allianz, construind, la nivelul Grupului, o noua companie de consultanta interna privind strategia de management in domeniul vanzarilor de asigurari, in calitate de membru al echipei de management a Allianz Group OPEX (AGO). 

"Numirea lui Virgil Soncutean in functia de Director Executiv Vanzari si Distributie reconfirma angajamentul Allianz-Tiriac de a continua implementarea unei strategii ce pune accent pe cresterea calitatii vanzarii si pe specializarea fortei de vanzare a companiei, astfel incat sa raspundem cat mai bine cerintelor clientilor si partenerilor nostri. Experienta sa in cadrul Grupului Allianz reprezinta un atu important, care va contribui la mentinerea Allianz-Tiriac in pozitia de lider de loialitate si, totodata, la sustinerea programelor de dezvoltare sanatoasa a afacerilor companiei”, a declarat Remi Vrignaud, CEO al Allianz-Tiriac Asigurari. 

Incepand cu data de 1 ianuarie a.c., componenta Consiliul Director al Allianz-Tiriac Asigurari - structura executiva superioara cu rol decizional care coordoneaza activitatea diviziilor si departamentelor din Administratia Centrala si a unitatilor teritoriale in vederea implementarii eficace a strategiei companiei - va reflecta aceasta schimbare la nivelul managementului retelei de vanzari. Membrii Consiliului Director sunt: Remi Vrignaud (CEO), Virgil Soncutean (Director Vanzari si Distributie), Daniela Grigore (Director Operatiuni), Cristian Ionescu (Director Economic Financiar) si Aurel Badea (Director Subscriere Asigurari Generale).

Comunicat de presa

http://www.banknews.ro/stire/65191_virgil_soncutean_este_noul_coordonator_al_activitatilor_allianz-tiriac_asigurari_de_vanzari_si_distributie_.html