Virgil Soncutean este noul coordonator al activitatilor Allianz-Tiriac Asigurari de vanzari si distributie

Data publicarii: 22-01-2013 | Finante-Banci

Incepand cu data de 1 ianuarie a.c., Virgil Soncutean a preluat functia de Director Vanzari si Distributie in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari. Soncutean detine o expertiza considerabila in domeniul vanzarilor de asigurari, dobandita atat in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari, cat si in cadrul structurilor internationale ale Allianz Group. Timp de 6 ani, in perioada 2001-2006, acesta a activat in Allianz-Tiriac, in aria Vanzari si Managementul Vanzarilor, mai intai ca director al departamentului de training, iar apoi fiind numit director regional de vanzari, avand rol de coordonare a activitatilor de vanzari derulate de Allianz-Tiriac in Bucuresti. Incepand cu anul 2006, Virgil Soncutean a fost cooptat in structurile de coordonare regionala si globala ale Allianz, construind, la nivelul Grupului, o noua companie de consultanta interna privind strategia de management in domeniul vanzarilor de asigurari, in calitate de membru al echipei de management a Allianz Group OPEX (AGO). 

"Numirea lui Virgil Soncutean in functia de Director Executiv Vanzari si Distributie reconfirma angajamentul Allianz-Tiriac de a continua implementarea unei strategii ce pune accent pe cresterea calitatii vanzarii si pe specializarea fortei de vanzare a companiei, astfel incat sa raspundem cat mai bine cerintelor clientilor si partenerilor nostri. Experienta sa in cadrul Grupului Allianz reprezinta un atu important, care va contribui la mentinerea Allianz-Tiriac in pozitia de lider de loialitate si, totodata, la sustinerea programelor de dezvoltare sanatoasa a afacerilor companiei”, a declarat Remi Vrignaud, CEO al Allianz-Tiriac Asigurari. 

Incepand cu data de 1 ianuarie a.c., componenta Consiliul Director al Allianz-Tiriac Asigurari - structura executiva superioara cu rol decizional care coordoneaza activitatea diviziilor si departamentelor din Administratia Centrala si a unitatilor teritoriale in vederea implementarii eficace a strategiei companiei - va reflecta aceasta schimbare la nivelul managementului retelei de vanzari. Membrii Consiliului Director sunt: Remi Vrignaud (CEO), Virgil Soncutean (Director Vanzari si Distributie), Daniela Grigore (Director Operatiuni), Cristian Ionescu (Director Economic Financiar) si Aurel Badea (Director Subscriere Asigurari Generale).

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: