BankNews.ro - The Business Republic

Aplicația de mobile banking Libra Bank oferă acces la investiții bursiere
Bursa | Data Publicarii: 02-03-2021

Libra Internet Bank a anunțat o premieră pentru băncile din țara noastră. Prin parteneriatul încheiat cu TradeVille, LIB va permite clienților săi, persoane fizice, să acceseze cu ajutorul aplicației de mobile banking atât bursa românească cât și marile burse internaționale.

Această funcționalitate le va oferi clienților Libra Internet Bank și cea mai simplă metodă de a deschide un cont de tranzacționare la bursă dar și posibilitatea de a investi la Bursa de Valori București și la marile burse de valori internaționale direct de pe telefonul mobil prin serviciul furnizat de TradeVille. Aceștia vor descoperi în același ecran, oportunități de investiții locale și internaționale, vor putea efectua transferuri de bani din contul bancar în contul de tranzacționare instant, beneficiind de asemenea și de asistență promptă și prietenoasă.

“Continuăm să simplificăm lucrurile și să adăugăm valoare serviciilor pe care le oferim clienților noștri. Prin noua opțiune, cei care vor să facă investitii pe bursele interne sau internaționale vor găsi în aplicația noastră de mobil o secțiune dedicată, care le va facilita deschiderea și operarea unui cont de tranzacționare pe platforma partenerului nostru, TradeVille”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

"Banking și investiții bursiere mobile, completarea e atât de firească în 2021. Tehnologia ne permite acum să accesăm servicii financiare integrate cu doar câteva click-uri din același ecran familiar de telefon. În parteneriatul anunțat astăzi, TradeVille aduce experiența de 25 de ani pe piața de capital și consecvența celui mai activ broker pentru clienții de retail. Credem într-un viitor simplu, accesibil și prietenos al finanțelor personale în România completat de onestitate și respect pentru client", a declarat Mihaela Bîciu, Director General al TradeVille.

Libra Internet Bank este membră a New Century Holdings, un grup american de investiții. În România, aceasta a devenit una dintre cele mai dinamice bănci, o instituție financiară de încredere specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, IMM-uri sau agribusiness. De asemenea, banca acordă o atenție sporită tehnologiilor moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

De cealaltă parte, Tradeville este un broker cu o vechime de peste 25 de ani pe piața de capital românească. Compania oferă clienților de retail acces facil și rapid la BVB dar și la marile burse internaționale. Deschiderea conturilor de tranzacționare la TradeVille se face 100% online, clienții având posibilitatea de a investi de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe telefoanele mobile.

http://www.banknews.ro/stire/88825_aplicatia_de_mobile_banking_libra_bank_ofera_acces_la_investitii_bursiere.html