Arhiva » Ianuarie 2022 » 25 Ianuarie 2022

Toate stirile publicate in data de 25 Ianuarie 2022 | 4 de inregistrari

  • Cât și pentru ce au cheltuit românii, în 2021, cu Revolut

    Potrivit cifrelor publicate de Revolut care reflectă tranzacțiile realizate în 2021 de peste cei 1,5 milioane de clienți ai aplicației, românii au crescut sumele alocate călătoriilor, divertismentului și ieșirilor la restaurante sau cafenele.

  • Raport PwC: 72% dintre directorii generali din Europa Centrală și de Est anticipează creșterea criminalității cibernetice în 2022

    Potrivit ediției pentru Europa Centrală și de Est a studiului PwC „2022 Digital Trust Insights”, aproape trei sferturi din directorii generali din această regiune, mai precis 72%, anticipează o creștere a criminalității cibernetice în acest an, în condițiile în care 2021 a fost unul dintre cei mai dificili ani din istorie în materie de securitate cibernetică.

  • Banca Transilvania va achizitiona Tiriac Leasing

    Grupul Țiriac și Banca Transilvania au semnat un acord în urma căruia instituția financiară va achiziționa Țiriac Leasing. Tranzacția este în prezent supusă analizei și aprobării autorității competente urmând a fi finalizată în prima parte a acestui an.

  • PwC: Cum pot instituțiile financiare să facă față valului de reglementări și cerințe ESG

    Când vine vorba despre alocarea și direcționarea capitalului către investiții durabile, instituțiile financiare joacă un rol esențial prin intermediul activităților pe care acestea le desfășoară, activități de creditare și asigurări care ating fiecare sector al economiei locale. Începând cu energia și până la defrișările de păduri, instituțiile financiare au capacitatea de a controla expunerile la riscurile ESG a clienților pe care acestea îi finanțează, motiv pentru care și presiunea pentru acest sector al economiei este foarte ridicată, presiune de a acționa sustenabil și de a lua întotdeauna în considerare riscurile ESG în activitatea lor.