Despre BankNews.ro

Timpul tau e pretios? Ai nevoie de stiri si nu mai stii unde sa le cauti? Te-ai pierdut in multimea site-urilor de profil financiar-bancar? Ai la dispozitie un site care le concentreaza pe toate. Pe www.banknews.ro gasesti stirile de care ai nevoie!

Banknews.ro este o publicatie online care are ca scop informarea publicului interesat de domeniul financiar-bancar. Usor de accesat, site-ul Banknews.ro iti ofera stirile si informatiile de care ai nevoie, fie ca esti om de afaceri, bancher sau simplu client al bancilor. Articolele sunt prezentate intr-o revista a presei unica pe piata din Romania, completa si actualizata din ora in ora.

Ne intereseaza foarte mult sa ai acces la stiri intr-un mod foarte rapid si usor, fara sa-ti pui ochelari sau sa cauti pe pagini intregi informatiile pe care le doresti.

Site-ul s-a nascut din necesitatea de a avea intr-un singur loc toate stirile si informatiile din presa online financiar-bancara. Noi te trimitem exact la sursa stirii pe care vrei sa o citesti.

BankNews.ro are si o versiune in limba engleza, utila oamenilor de afaceri straini care vor sa fie la curent cu noutatile economice din Romania.

Ambele versiuni beneficiaza de o arhiva si de asemenea de o pagina de cautare eficienta in care poti gasi toate articolele publicate pe subiectul dorit de tine.

Pe site, ai la dispozitie si sectiuneai curs valutar BNR (Banca Nationale a Romaniei). Acesta este detaliat si actualizat zilnic. Alaturi de cursul principalelor valute am adaugat un convertor valutar (cu calcul TVA) precum si curs valutar banci ce contine: curs valutar BCR, BRD,Bancpost, Raiffeisen, Banca Transilvania (BT), CEC... cat si cel mai bun curs valutar al zilei.

De asemenea, ai posibilitatea de a primi zilnic cele mai noi stiri din domeniu abonandu-te pe BankNews.ro la sectiunea Newsletter.

Redactia BankNews.ro