Arhiva » Iulie 2021 » 21 Iulie 2021

Toate stirile publicate in data de 21 Iulie 2021 | 2 de inregistrari

  • Analiza Deloitte: piata de fuziuni si achizitii ramane dinamica

    Doar în prima jumătate a anului au fost înregistrate 54 de tranzacții pe piața de fuziuni și achiziții românească. Observăm astfel o creștere semnificativă față de perioada similară a anului trecut când au fost înregistrate 42 de tranzacții. Conform cifrelor furnizate de Deloitte România, valoarea totală a pieței pentru tranzacțiile cu valoare comunicată și necomunicată este estimată pentru primele șase luni ale anului la 1,2 - 1,4 miliarde de euro, din care tranzacțiile cu valoare comunicată au fost de 485 de milioane de euro.

  • Sondaj PwC: Trei sferturi dintre consumatori ar întrerupe relația cu companiile care nu tratează bine angajații, mediul înconjurător sau comunitatea

    Potrivit sondajului „Consumer Intelligence on ESG” realizat de PwC la nivel global, 83% dintre consumatorii care au participat la acesta sunt de părere că firmele ar trebui să fie mai proactive și mult mai preocupate de politicile de mediu, sociale sau de guvernanță corporativă. Mai mult, 76% dintre aceștia, adică mai bine de trei sferturi, susțin că vor întrerupe relațiile cu companiile care nu tratează bine mediul înconjurător, comunitatea sau proprii angajați.