Arhiva » Iunie 2006 » 07 Iunie 2006

Toate stirile publicate in data de 07 Iunie 2006 | 21 de inregistrari

  • Recuperatorii se orienteaza spre restantele proaspete

    Urban & Asociatii se specializeaza pe zi ce trece in recuperarea creditelor ipotecare. Sistemul prevede faptul ca, Urban & Asociatii se ocupa de colectarea restantelor proaspete, si anume ca acestea sunt date spre recuperare intr-un termen de maxim 30 de zile de la scadenta. Sistemul functioneaza la capacitate maxima avand in vedere instituire

  • Noi jucatori in piata obligatiunilor

    De preferat sunt cele listate la bursa datorita faptului ca poti vinde rapid daca ai nevoie de lichiditati. Ratele de cupon, majoritatea calculate in functie de dobanda BUBID sau  BUBOR sau de ambele, au inregistrat scaderi semnificative de la data emisiunii urmand tendinta din piata...

  • Banii Uniunii Europene trebuie alocati in investitii majore

    Giovanni Pittella, raportorul Parlamentului European pentru bugetul UE, intr-o intalnire cu parlamentarii din comisiile de buget-finante, a sugerat ca fondurile acordate de UE sa fie utilizate in domenii majore, ca infrastructura.

  • Conditii dure pentru firmele care au inchiriat plaje pe litoral

    Firmele care au castigat licitatiile pentru inchirierea plajelor sunt obligate sa detina utilaje pentru curatenie si igienizare, cabine de schimb, recipiente pentru gunoi si spatii pentru agrement nautic. Toate aceste achizitii trebuie facute pana la 16 iunie.

  • O identitate de milioane de euro

    Altex, cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice si produse multimedia din Romania, si-a schimbat oficial identitatea. Noua imagine a retailerului a fost creata printr-un proces de rebranding inceput de mai bine de un an, proces care va continua pana la finele lui 2007.

  • Au crescut veniturile la buget

    La sfarsitul lunii mai, veniturile colectate la bugetul general consolidat totalizau 38,6 miliarde de lei, cu 20,1% mai mari in termeni nominali fata de nivelul din perioada similara a anului trecut, iar dinamica incasarilor a fost mai ridicata la bugetul de stat.

  • Impact vinde o cladire de birouri cu 19 milioane euro

    Compania de constructii si dezvoltare imobiliara Impact Bucuresti a vandut o cladire de birouri de clasa A, ampasata in orasul Voluntari cu aproximativ 19 milioane euro. Suma va fi platita in numerar...

  • Top Fonduri 6.06.2006

    BaniiNostri.ro a inaugurat un top dedicat fondurilor monetare, de obligatiuni, diversificate si de actiuni. Site-ul nu isi asuma raspunderea daca intre valorile prezentate de noi si cele afisate de societatile ce administreaza fondurile exista diferente.

  • Constructiile au crescut cu 20,7 % in primul trimestru din 2006

    Primele trei luni din 2006 au adus un spor al activitatilor in constructii de toate tipurile. Cele mai castigate au fost constrctiile ingineresti, care au crescut cu 29,3%. Progrese s-au inregistrat inca din prima luna a anului, cand volumul a inregistrat un plus de 20,5%.

  • Dupa aderare, Elvetia va finanta Mediul si Sanatatea

    Presedintele Traian Basescu afirma ca domenii ca sanatatea publica, protectia mediului, dezvoltarea regionala, imbunatatirea infrastructurii, transporturile si telecomunicatiile ar putea atrage fonduri de finantare elvetiene.

  • Rezervele internationale ale Japoniei cele mai mari din lume

    Rezervele internationale ale Japoniei au atins cele mai inalte cote, ajungand la 864,111 miliarde de dolari. Aceasta este a treia luna consecutiva de crestere, pusa pe seama aprecierii euro, anunta Ministerul nipon al Finantelor.

  • Forum Economic Regional La Timisoara, intre 12-14 iunie 2006

    Timisoara va fi, in perioada 12-14 iunie a.c., centrul unor dezbateri economice de amploare, in calitate de oras – gazda al forumului regional "AFACERI EUROPENE, LEADERSHIP SI DEZVOLTARE DURABILA IN EUROREGIUNEA TIMISOARA – NOVI SAD - ARAD - SZEGED"

  • E.ON Gaz Romania se imprumuta de la E.ON Finance

    Actionarii E.ON Gaz Romania iau in calcul varianta unui imprumut de 25 milioane euro de la E.ON Finance. Acestia au aprobat in cadrul unei sedinte contractarea unei linii de credit pe o perioada de un an.

  • General Motors da de piedici in reducerea costurilor

    Conditiile dificile de pe piata si majorarea pretului materiilor prime pun in dificultate planul General Motors (GM) de a reduce costurile cu un miliard de dolari in acest an, a declarat marti directorul executiv al grupului, Rick Wagoner, citat de Reuters.

  • Premiera: software in rate

    INTUITEXT, divizia de software educational a Softwin a semnat un parteneriat cu Flanco prin care pachetul Gazeta Matematica – editia electronica, lectiile interactive de Fizica, Chimie, Biologie si Geografie, precum si pachetul "Geometrie: intre joc si nota 10", lansat luna trecuta, sa poata fi achizitionate de doritori si in rate.

  • Credit la domiciliu cu dobanda 100% pe an

    Provident Financial Romania a lansat creditul de consum la domiciliu, pe termen scurt si fara girant. Potrivit reprezentantilor companiei, pentru inceput, suma maxima acordata este de 600 de lei, pe o perioada de 26 saptamani, suma pentru care se ramburseaza 901 lei. Aceasta insemna

  • Creditul cu "comision zero" e basm bancar

    Voi, care incercati sa gasiti un credit cu toate comisioanele „zero“, lasati orice speranta. Pentru bancheri, comisionul este metoda ideala de a compensa, fie si partial, scaderea accentuata a dobanzilor. Iar de la banca la banca, diferentele privind cuantumul (si mai ales denumirea)

  • 5,7 milioane euro prime brute inregistrate de Interamerican

    Interamerican Romania a inregistrat in primele patru luni ale anului prime brute in valoare de 5,7 milioane euro. Pentru sfarsitul anului este estimat un volum de 20 milioane euro, fata de 12,9 milioane euro in 2005, a declarat, ieri, presedintele companiei de asigurari, Timo van Voorden. Asigurarile

  • Impact, suspendata pentru... o gura de oxigen

    Compania Impact a fost oprita ieri de la tranzactionare, pentru 45 de minute, ca urmare a deprecierii cotatiei cu 15%. Conform unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti, pentru mentinerea unei piete ordonate, transparente si echitabile, actiunile Impact au fost suspendate de la

  • BRD anunta un nou fond Societe Generale Private Equity pentru Romania

    RD - Groupe Societe Generale si Societe Generale Asset Management Alternative Investments (SGAM AI), divizia de managment alternativ de capital a companiei mama, au anuntat astazi infiintarea unui nou fond de investitii destinat si companiilor romanesti

  • Cauti un partener pentru dezvoltarea afacerii?

    Cei care au nevoie urgent (in doua zile maxim) de sase milioane de lei (vechi) si n-au de la cine sa-i ia pot apela acum la o noua oferta de pe piata creditelor: Provident Financial, o institutie financiara nebancara (IFN) inregistrata la BNR, specializata pe credite la domiciliu. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un telefon si sa solicitati creditul