Arhiva » Mai 2006 » 04 Mai 2006

Toate stirile publicate in data de 04 Mai 2006 | 54 de inregistrari

  • Romtelecom: Sa auzim de bine... la bursa

    Statul a ales consultantul pentru listarea Romtelecom. Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, si vicepresedintele Credit Suisse First Boston (CSFB), Mircea Flore, au semnat la CERF conntractul de consultanta pentru listarea la bursa a companiei de telecomunicatii Romtelecom.

  • Tranzactionarea actiunilor la bursa (6)

    Exista mai multe feluri in care va puteti valorifica economiile. Aveti mai multe obiective insa nu toate au aceeasi importanta. BaniiNostri.ro doreste sa vina in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asa ca, am hotarat sa ne oprim asupra modalitatii de ...

  • Petrolul atrage ca un magnet la bursa

    In lipsa SIF-urilor, la bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS), titlurile petroliere au fost si miercuri, punctul de maxim interes al investitiilor in derivate.Totalul contractelor futures si options s-a ridicat la 8.448 perfectari obtinute din 647 tranzactii, cifre care...

  • MTCT vinde la bursa cinci la suta din actiunile a noua societati comerciale

    Procesul de privatizare a noua societati comerciale aflate sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului va incepe printr-o oferta publica secundara de vanzare a unui pachet de 5% din capitalul social al fiecarei societati.

  • Emiterea si acceptarea de carduri (3)

    BaniiNostri.ro doreste sa vina in ajutorul persoanelor care doresc sa se familiarizeze cu termenii bancari uzuali. Site-ul nostru va incerca sa va explice cat mai multi din termenii bancari uzuali. Daca ne scapat vreunul, spune-ne si il vom adauga in lista.

  • ProCredit Bank lanseaza "Contul Total"

    Noul produs nu necesita costuri suplimentare la depuneri si retrageri de numerar. Contul Total se adreseaza persoanelor fizice, produsul avand o dobanda la vedere de sapte la suta la contul de economii in RON ...

  • Contul Total de la ProCredit Bank

    ProCredit Bank Romania a lansat incepand din aprilie un nou produs de economii destinat persoanelor fizice: Contul TOTAL. Banca vine inca o data in intampinarea clientilor, oferind o dobanda la vedere de 7% pentru economiile in RON. Persoanele care acceseaza Contul TOTAL de la ProCredit Bank beneficiaza de conditii foarte avantajoase la acest nou produs:

  • Obþin bãncile profit peste noapte (overnight) cu banii noºtri?

    ½In calitate de client al ING Bank Romania as dori sa va prezint urmatoarea situatie: Platile interbancare (in lei) ordonate din orice banca din Romania, pana in orele 14:00 sunt procesate in aceeasi zi bancara. ING Bank doreste insa ca ele sa fie ordonate pana la orele 10:00 pentru ca ele sa fie procesate in aceeasi zi, iar pentru orice plata ordonata d

  • Raiffeisen Leasing - cresterea rezultatelor cu 30% prin leasing placut

    In 2005, Raiffeisen Leasing a incheiat contracte in valoare de 137 milioane euro. Din totalul portofoliului de contracte ancheiate, 17% sunt contracte pentru leasing de echipamente, 45%, pentru leasing de autoturisme, iar leasingul pentru vehicule comerciale a ajuns la 38%

  • Bancile romanesti care nu mai exista - ce au fost si cum au intrat in istorie

    Ca institutie bancara, ai doar cateva posibilitati de a disparea de

  • Erste Bank a ajuns sa detina 99,99% din actiunile filialei din Serbia

    Dupa ce in toamna anului 2005 isi marise numarul de actiuni

  • Contul Total, un nou produs ProCredit Bank cu dobanda 7% la vedere

    Piata conturilor curente cu dobanda speciala se dezvolta tot mai mult,

  • Cu 30 de noi agentii in 2006, Banca Transilvania a ajuns la cota 250

    Inca un an de expansiune alerta se preconizeaza pentru Banca Transilvania,

  • Banca Transilvania, a patra banca dupa numarul de unitati

    Reteaua teritoriala a Bancii Transilvania cuprinde in prezent 250 de unitati in toata tara, consolidandu-si pozitia a patra in topul bancilor din Romania, clasament alcatuit in functie de numarul de sucursale si agentii, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

  • Fuziunea HVB-Tiriac incepe cu creditele

    Banca Tiriac a modificat intreaga oferta de credite, adoptand portofoliul de produse pe care il va promova noua banca rezultata dupa incheierea fuziunii cu HVB Bank, se arata intr-un comunicat.

  • Banca Transilvania confirma trendul ascendent

    Banca Transilvania a inregistrat o crestere semnificativa a activitatii si profitului in primele 3 luni ale anului, ceea ce subliniaza faptul ca banca a continuat trendul accelerat al cresterii sale, se arata intr-un comunicat al bancii.

  • BCR lanseaza cardul pentru adolescenti

    Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza astazi, 27 aprilie 2006, primul card din portofoliul bancii destinat exclusiv adolescentilor: BCR VISA Electron JUNIOR, se arata inr-un comunicat al bancii.

  • Profitul net al ABN Amro a crescut, dar sub asteptari

    Banca olandeza ABN Amro a anuntat miercuri, ca in primul trimestru al acestui an a realizat o crestere de 12 % a profitului net, pana la un miliard euro, la acest rezultat contribuind si achizitia bancii Antonveneta din Italia, dar aceasta crestere este sub asteptarile din piata, transmit agentiile internationale de stiri.

  • ING lanseaza serviciul Home Bank

    Dupa lansarea cu succes a platformei Self'Bank pe piata din Romania, ING ofera de saptamana aceasta pentru clientii sai serviciul Home'Bank, disponibil la orice ora, accesibil de oriunde in lume, pentru efectuarea operatiunilor bancare fara numerar

  • Alpha Bank relanseaza creditul pentru autoturisme si motociclete

    Alpha Bank Romania a relansat creditul Alpha Auto, destinat cumpararii de autoturisme si motociclete, avansul nemaifiind necesar, banca finantand in totalitate bunul ce urmeaza a se achizitiona

  • Romexterra Bank continua sa creasca

    Pe primul trimestru al anului in curs, Romexterra Bank anunta un profit net de 2,45 milioane de euro, se arata intr-un comunicat de presa remis BankingNews.

  • Valoarea dividendelor BRD a crescut cu 23 %

    BRD a anuntat ca AGA bancii a aprobat, in sedinta din 20 aprilie, repartizarea profitului in suma de 553.237.128 RON si fixarea dividendului pe anul 2005 cuvenit actionarilor bancii. Dividendul brut este de 0,3089 RON / actiune, in crestere cu 23 % fata de anul precedent.

  • Credite cu dobanzi mai mici la UniCredit

    Banca UniCredit Romania a redus dobanzile la Credinstant, credit de nevoi personale fara ipoteca si la Creditul Auto pentru persoane fizice, in cadrul unei promotii de primavara care se va incheia la 31 mai 2006, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

  • Libra Bank a deschis 4 noi sucursale

    Libra Bank continua strategia de extindere teritoriala, deschizand de la inceputul acestui an 4 noi sucursale, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Clientii pot gasi acum Libra Bank si in orasele: Sibiu, Piatra Neamt (in cadrul magazinului WinMarkt) si Iasi, unde sunt situate 3 dintre aceste sucursale noi.

  • Sindicalistii si conducerea Raiffeisen Bank au ajuns la un acord

    Conducerea Raiffeisen Bank si sindicatul din banca au semnat astazi un protocol prin care toate punctele puse in discutie de acestia din urma au fost solutionate, informeaza un comunicat al bancii. Angajatii bancii au pichetat cursul diminetii sediul central al bancii

  • HVB Bank da imprumuturi mai mari

    HVB Bank a modificat dobanzile produselor sale de creditare, asigurand clientilor posibilitatea de a imprumuta acum sume mai mari de bani.''Produsele de creditare oferite de HVB Bank sunt flexibile si adaptate in mod constant nevoilor clientilor nostri.

  • BCC isi imbogateste portofoliul cu noi produse

    Pentru a veni in intampinarea exigentelor clientilor sai, Banca Comerciala Carpatica isi diversifica oferta de produse si servicii prin introducerea in portofoliu a Cardului de debit VISA Electron si a produselor de economisire: Contul Curent Bonificat, Depozitul Dublu-Castig si Depozitul Crescendo.

  • Raiffeisen ofera credite fara dobanda in primele trei luni

    Raiffeisen Bank a lansat o noua promotie pentru creditele de consum in perioada 3 aprilie - 31 mai 2006, in cadrul careia clientii pot opta fie pentru obtinerea unui credit foarte rapid (Creditul Pe Loc) fie a unui credit de consum cu costuri foarte reduse

  • Dobanzi promotionale la creditele CEC

    Pentru contractele de credit incheiate in perioada 10.04-31.05.2006, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) acorda dobanzi promotionale, mai mici cu pana la un punct procentual, la o serie de credite de mare interes pentru persoanele fizice.

  • BCR a deschis inca 9 unitati bancare

    Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in ultima perioada, inca 9 noi unitati bancare in judetele Galati, Tulcea, Arges, Teleorman, Braila, Alba, Harghita, Brasov si Iasi.

  • Banca Romaneasca are un nou credit de consum

    Din 3 aprilie, Banca Romaneasca ofera un nou credit in lei pentru nevoi personale. Perioada de acordare este de cel mult 10 ani, plafonul maxim - 10000 euro in echivalent, iar dobanda -10 % pe an.

  • ABN Amro emite carduri de credit

    ABN Amro a introdus din martie in oferta sa cardurile de credit. Card Perfect este emis sub sigla MasterCard, in variantele Standard si Gold.

  • Alpha Bank creste dobanda depozitelor in lei la o luna

    Incepand de astazi Alpha Bank a majorat dobanzile oferite persoanele fizice si juridice pentru depozitele in lei constituite pe o luna si doua luni.

  • Leasingul operational va fi mai ieftin si mai usor de accesat

    In 2005, cand piata de leasing a depasit 2,2 miliarde euro, ponderea leasingului operational nu a depasit 4 % din piata, in conditiile in care in Europa centrala si de Est este de circa 10 %. In Romania, leasingul operational a scazut chiar fata de 2004, cand avea o pondere de 7 %.

  • ING Bank creste dobanda la Cont'ROL

    Incepand cu data de 8 martie 2006, ING Bank creste dobanda la contul curent Cont'ROL, de la 6,1 % la 6,75 %, pentru un sold minim de 700 RON. Produsul este disponibil pentru persoane fizice prin intermediul retelei de ING Office-uri.

  • Nou credit pentru locuinta cu optiuni prin Alpha Housing

    Alpha Bank Romania a lansat un nou credit pentru locuinte, in premiera pe piata romaneasca. Noua optiune Alpha Housing este creditul care permite achizitionarea, construirea sau schimbul de locuinte pentru cei care doresc un produs cu adevarat inteligent si flexibil.

  • Credite mai ieftine de la ABN AMRO

    ABN AMRO Bank a redus dobanzile la creditul ipotecar si la creditul personal cu ipoteca in moneda europena, euro, se precizeaza intr-un comunicat de presa,incepand data de 23 ianuarie 2006.

  • Volksbank are de azi noi dobanzi la credite

    Incepand de astazi, Volksbank Romania reduce din nou dobanzile la creditele pentru locuinte, creditele pentru achizitionarea de autoturisme si creditele pentru cheltuieli curente acordate pe o perioada indelungata (Optimus).

  • HVB Bank sporeste flexibilitatea produselor de creditare

    Aceste produse vor face parte din oferta viitoarei Banci HVB Tiriac. HVB Bank si-a modificat produsele de creditare, sporind si mai mult gradul acestora de accesibilitate si de flexibilitate.

  • Eurom Bank lanseaza un nou produs de economisire: Eurom Bank Plus

    A devenit deja un obicei ca Eurom Bank S.A. sa creeze produse avantajoase pentru clientii sai. Astfel Eurom Bank S.A. a conceput un produs de economisire, ''Eurom Bank Plus'', produs la care dobanda depozitului creste de la luna la luna.

  • Banca Transilvania are dobanzi noi la depozite

    Banca Transilvania modifica dobanzile la depozite si pentru disponibilitatile la vedere, incepand cu data de 11 ianuarie.

  • Romania si Bulgaria trebuie sa-si eficientizeze contabilitatea bugetara

    Cel putin asta au hotarat ministrii de Finante din Uniunea Europeana. Reprezentantii celor 25 de state membre urmeaza sa se intalneasca cu omologii din cele doua tari, pentru a evalua gradul de pregatire pentru aderare.

  • 1000 de autovehicule se afla in administrarea ALD Automotive

    Operationala de 9 luni pe piata romaneasca, ALD Automotive, filiala a BRD Groupe Societe Generale si a grupului ALD Automotive, administreaza deja o flota de 1000 de autovehicule, se arata intr-un comunicat de presa remis BankingNews. Compania vizeaza administrarea unei flote de 1400 de autovehicule pana la sfarsitul acestui an. ALD Automotive of

  • SIF-urile au fost reluate la tranzactionare

    Tranzactionarea actiunilor Societatilor de Investitii Financiare (SIF) la Bursa de Valori Bucuresti a fost reluata, joi, dupa ce acestea au fost suspendate la tranzactionare pe fondul convocarii AGA la cele cinci SIF-uri. Preturile actiunilor SIF...

  • Telefonul mobil "umileste" fix-ul

    Traficul de voce prin retele de telefonie mobila a depasit cu peste un miliard de minute traficul prin retele fixe. Cel putin asa arata datele statistice centralizate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).

  • Noi dobanzi la depozitele la termen, la HVB Bank

    Banca NVB Bank a modificat, incepand de joi, dobanzile la depozitele la termen, informeaza un comunicat al bancii. Noile dobanzi la lei sunt de 6 la suta pentru o saptamana, 6,1 la suta pentru o luna, 6 la suta la trei luni, 5,5 la suta - la sase luni...

  • Romania, fruntasa la Internet de mare viteza

    In ultimii doi ani Internetul de mare viteza a crescut cu 96 la suta, Romania situandu-se pe locul I intre tarile din Europa de Sud-Est din acest punct de vedere, cu o rata de penetrare de 3,46 la suta. Cel putin asa a declarat presedintele Autoritatii...

  • Bani de la Guvern pentru competitivitatea IMM-urilor pe piata UE

    Guvernul s-a hotarat sa suplimenteze fondurile pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii, pentru ca acestea sa poata fi competitive, de la 1 ianuarie 2007, pe piata Uniunii Europene. Cel putin asa a declarat vicepremierul Gheorghe Copos...

  • Volkswagen detine 10% din piata auto europeana

    Gigantul auto Volkswagen a atins cota de 10 la suta din piata europeana, livrand in primul trimestru aproximativ 416.000 unitati. Si in China, Volkswagen a inregistrat o crestere de 32,2 la suta, cu 144.800 de livrari, in Statele Unite ale Americii a realizat o crestere...

  • Allianz-Tiriac Asigurari - profit net de peste 10 milioane de euro in 2005

    Compania a inregistrat in 2005 prime brute subscrise in valoare de 867 milioane RON, mai mult cu 20 la suta fata de anul anterior, inregistrand un profit net de peste 10 milioane de euro la cursul de schimb actual. In valoare absoluta, veniturile companiei...

  • CEC ofera protectie maxima utilizatorilor de carduri

    Cardurile emise de catre Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) ofera utilizatorilor acestora securitate maxima a tranzactiilor cu carduri la comercianti si pe Internet prin sistemele VISA 3-D Secure si MasterCard SecureCode, standarde de securitate la care CEC si-a aliniat toate tipurile de carduri emise : Visa Electron, MasterCard Business si Visa Bus

  • Accidentele de masina dau batai de cap societatilor de asigurari

    Numarul mare de accidente rutiere a facut ca in ulima vreme companiile de asigurari sa-si readapteze strategiile in fata accentuarii ratei daunalitatii. Mai multe cecuri de completat catre clienti, mai putin profit. Astfel, 164 de milioane de euro au platit societatile de asigurare din Romania in primele sase luni ale anului pentru masini accidentate sau

  • 1000 de autovehicule in administrarea ALD Automotive

    Operationala de 9 luni pe piata romaneasca, ALD Automotive, filiala a BRD Groupe Societe Generale si a grupului ALD Automotive, administreaza deja o flota de 1000 de autovehicule

  • Primele brute ale Allianz-Tiriac Asigurari au atins 867 milioane RON in 2005

    Realizarile companiei in anul financiar 2005 si rezultatele preliminare din 2006 confirma capacitatea Allianz-Tiriac de a se dezvolta organic si profitabil chiar in conditiile in care complexul de factori specifici mediului de afaceri in domeniul asigurarilor nu a fost favorabil, se arata intr-un comunicat de presa remis BankingNews. Primele brute