Arhiva » Mai 2022 » 06 Mai 2022

Toate stirile publicate in data de 06 Mai 2022 | 3 de inregistrari

  • Compania de car-sharing electric SPARK a contribuit la o reducere de 7.300 de tone de emisii nocive

    Serviciul de car-sharing electric SPARK, lansat în anul 2016, a reușit să reducă amprenta de carbon cu peste 7,3 milioane de kilograme de emisii nocive în cele trei țări în care operează. La nivel local, flota electrică a serviciului SPARK a însemnat în această perioadă eliminarea a peste 1100 de tone de emisii de gaze cu efect de seră în aerul respirabil. Acestea ar fi putut fi compensate doar prin plantarea a 235.602 de copaci.

  • Declaratie de presa NN Pensii

    NN Pensii, parte a NN Group, administrează economiile a peste două milioane de participanți din Pilonul II, sumă care se ridica la peste 31 miliarde de lei la finalul lunii martie a acestui an. O cotă de piață care ajunge la 35% potrivit datelor furnizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

  • Schneider Electric rămâne concentrat pe transformările din domeniul sustenabilității, în primul trimestru al anului 2022

    Liderul transformării digitale a managementului și a automatizării energiei, Schneider Electric, raportează rezultatele aferente primului trimestru al celui de-al doilea an al programului propriu de sustenabilitate 2021 - 2025, raport care confirmă încă o dată concentrarea continuă pe avansarea către angajamentele ESG pe termen mediu.