Arhiva » Noiembrie 2020 » 24 Noiembrie 2020

Toate stirile publicate in data de 24 Noiembrie 2020 | 3 de inregistrari

  • Kaspersky: Crăciunul nu se anulează, iar de Black Friday se cheltuiește mai mult

    Potrivit datelor oferite de Kaspersky, consumatorii europeni nu se simt deloc intimidați de pandemia de Covid-19, 52% dintre aceștia având în vedere să-și facă cumpărăturile de Crăciun încă din timp, în perioada în care se derulează programele de Black Friday. Doar o treime dintre aceștia intenționează să amâne aceste cheltuieli până în ultima clipă, în speranța de a obține reduceri mai mari, în vreme ce peste 60% susțin că vor face toate cumnpărăturile online.

  • Visa extinde platile mobile in Romania printr-un parteneriat cu Google Pay si 7 institutii financiare

    Visa va oferi consumatorilor și comercianților noi modalități de plăți simple, sigure și comode, extinzând plățile mobile pe teritoriul țării printr-un parteneriat cu Google Pay și alte șapte instituții financiare. Țara noastră se va alătura astfel celorlalte 19 state europene în care tehnologia de plăți mobile oferită de Google și Visa este deja disponibilă.

  • PwC: ANAF va depista și sancționa mai ușor contribuabilii incorecți datorită SAF-T

    În urma unui sondaj online realizat de PwC România descoperim că aproape 60% din companiile participante la acesta consideră că implementarea SAF-T (Standard Audit File - Tax) va aduce beneficii concrete pentru administrarea fiscală, cel mai important dintre acestea fiind capacitatea de a identifica corect și de a sancționa ferm comportamentele neconforme. De asemenea, 47% dintre aceștia se așteaptă ca gradul de colectare a taxelor să crească în vreme ce perioada de derulare a inspecției fiscale va scădea.