Arhiva » Octombrie 2022 » 11 Octombrie 2022

Toate stirile publicate in data de 11 Octombrie 2022 | 3 de inregistrari

  • Opinie Deloitte: Facilitati fiscale aplicabile furnizorilor fortelor militare ale SUA din Romania

    Numărul de militari ai forțelor armate ale Statelor Unite și implicit ai Alianței Nord-Atlantice a crescut în România în urma situației create de războiul din Ucraina. Dincolo de problemele cauzate de acest conflict și de îngrijorările create de acesta pe toate planurile sociale și economice, prezența militarilor NATO pe teritoriul țării noastre aduce și un plus din punct de vedere comercial, situația reflectându-se prin intensificarea colaborării acestora cu companiile românești pentru a se aproviziona cu produsele și serviciile necesare zi de zi. Din păcate, nu toți comercianții sunt conștienți de facilitățile fiscale de care ar putea beneficia în urma unei asemenea colaborări.

  • Comunicat de presă: 35k joburi noi și aproape 1M de aplicări, în luna septembrie. Interesul pentru joburile remote atinge cel mai ridicat nivel de anul acesta

    35.000 de noi locuri de muncă au fost încărcate pe eJobs, cea mai mare platformă de recrutare din România, în luna septembrie a acestui an. Dintre acestea, 7,4% au fost locuri de muncă exclusiv de la distanță, în vreme ce 6,8% din oferte s-au adresat celor care și-ar dori să se relocheze în străinătate.

  • O treime dintre romani se asteapta ca preturile la locuinte sa scada semnificativ

    Storia.ro, una dintre cele mai mari și mai importante platforme imobiliare din România, a lansat un studiu despre felul în care românii percep această piață în prezent, despre estimările lor pentru următoarele luni dar și despre acțiunile pe care le fac. Toate aceste date au fost colectate în luna septembrie a acestui an de pe Storia și OLX.