Arhiva » Septembrie 2021 » 03 Septembrie 2021

Toate stirile publicate in data de 03 Septembrie 2021 | 2 de inregistrari

  • Lidl isi extinde reteaua din Romania prin inaugurarea unui magazin in Sibiu

    Compania Lidl își continuă investițiile în retailul autohton, inaugurând un nou magazin în Sibiu în data de 2 septembrie. Situat pe strada Rusciorului la numărul 2, magazinul Lidl dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice la care pot fi alimentate simultan două autoturisme, o parcare generoasă cu peste 120 de locuri și o suprafață de vânzare de peste 1300 de metri pătrați. Totodată, prin inaugurarea acestei noi locații, au fost create 20 de noi locuri de muncă.

  • Raport PwC: Companiile vor arăta diferit în următorii trei ani datorită noilor modele de afaceri și de lucru, susținute de digitalizare

    Potrivit sondajului „Great expectations: Global executives respond to business disruption” realizat la nivel global de către departamentul de strategie globală din rețeaua PwC împreună cu strategy&, 78% dintre directorii generali se așteaptă ca organizațiile pe care le conduc să arate total diferit în următorii trei ani ca urmare a pandemiei. Aceștia anticipează în acest context schimbări în modul de lucru dar și dezvoltarea de noi modele de afaceri susținute de investițiile continue în digitalizare.