BRD a lansat cardul instant Gadget pentru plata facturilor de utilitati

Data publicarii: 03-04-2007 | Finante-Banci

BRD - Groupe Societe Generale a lansat un nou produs - cardul instant Gadget, emis in Lei si dedicat in exclusivitate platii facturilor de utilitati, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Oferit pe loc, gratuit si fara prea multe formalitati, cardul Gadget este destinat platii facturilor in intreaga retea de ATM-uri BRD si la POS-urile comerciantilor acceptanti care afiseaza insemnele Simplis Facturi.

Titularii de contract cu un furnizor de utilitati sau servicii - partener BRD pot avea rapid acces, prin intermediul acestui card, la un descoperit autorizat de cont de 300 de lei. Aceasta rezerva suplimentara de bani, special alocata pentru a facilita achitarea utilitatilor, precum si disponibilitatea 24h/24 si 7 zile/7 a peste 1000 de bancomate BRD, constituie solutii-cheie pentru lipsa temporara de disponibilitati sau de timp a clientilor, potrivit oficialilor bancii.

Pe langa plata facturilor pentru utilitati dintre cele mai diverse - telefon, apa, gaze, electricitate etc., posesorii cardului beneficiaza de asistenta telefonica prin serviciul Vocalis, posibilitatea interogarii in orice moment a soldului contului la ATM-urile BRD sau telefonic, verificarea ultimelor operatiuni efectuate, virarea salariului sau pensiei in contul atasat cardului, precum si de primirea gratuita a extrasului de cont la domiciliu.

Redactia BankNews.ro