Starbucks Coffee deschide prima cafenea in Romania

Data publicarii: 03-04-2007 | Afaceri

Starbucks Coffee Company a anuntat, marti, ca a semnat un acord pentru infiintarea unei companii mixte cu Marinopoulos Brothers S.A pentru a deschide locatii in Romania, prima cafenea urmand sa fie inaugurata in data de 18 aprilie in Bucuresti la Plaza Romania. Starbucks si-a extins astfel joint-venture-ul cu Marinopoulos Brothers, compania partenera din Grecia, pentru a infiinta Marinopoulos Coffee Company III SRL, care va raspunde cu derularea operatiunilor din Romania.

"Suntem incantati sa deschidem prima noastra cafenea in Bucuresti, un loc in care clientii vor putea savura noi tipuri de cafea de cea mai inalta calitate, si unde se vor bucura alaturi de prieteni si familie intr-un mediu sofisticat si primitor. Sunt convins ca romanii, care apreciaza sincer cafeaua buna, vor primi cu bratele deschise Starbucks la Bucuresti", a declarat Yannis Kalfakakos, director general la Marinopoulos Coffee Company.

Starbucks Coffee Company  este cea mai importanta marca de cafea din lume si lider in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei.Compania Marinopoulos detine o ampla experienta in deschiderea si operarea locatiilor Starbucks in Grecia, Cipru, Austria si Elvetia, precum si experienta locala in operarea altor marci de tinuta mondiala cum ar fi Marks & Spencer, The Beauty Shop/Sephora, FNAC si Dia.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: