Rompetrol lanseaza primul card de credit sub sigla MasterCard

Data publicarii: 03-04-2007 | Finante-Banci

Compania IFN FinGroup Credit S.A., membra a Grupului Rompetrol, lanseaza incepand din data de 4 aprilie, cardul Fill& Go Credit emis sub licenta MasterCard, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cardul poate fi folosit pentru cumparaturi sau pentru retrageri de numerar. Totodata, Fill & Go Credit ofera reduceri de pret pentru majoritatea produselor si serviciilor oferite in benzinariile Rompetrol si la o serie de companii care s-au asociat lansarii acestui card - Augsburg International, AutoClub Contact, Com Nico Serv, Allianz Tiriac Asigurari, Delta Electronic Service si Sunset Holidays.

Noul produs poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, oriunde este afisata sigla MasterCard. Linia cardului de credit este de maximum 10.000 de euro (echivalentul in RON).

Primii 3.000 de clienti care vor aplica pentru Fill&Go Credit nu vor plati taxa de emitere si taxa anuala de administrare in primul an.

Pentru tranzactiile efectuate la comercianti se acorda o perioada de gratie de maximum 45 de zile, in care dobanda este 0% in cazul in care pana la data scadenta contravaloarea tranzactiilor respective este achitata integral. Suma minima de plata la data scadentei este de 5% din suma totala utilizata din linia de credit. Cardul poate fi folosit si pentru plati prin Internet.

Conducatorii auto care alimenteaza in reteaua de statii Rompetrol Downstream vor beneficia de facilitati suplimentare: pentru plata carburantilor posesorii de card vor avea o reducere de 0,4 %, iar pentru serviciile oferite in spalatoriile din statii si produsele cumparate din magazinele "Hei", acestia vor beneficia de o reducere de 5% (exceptie fac tutunul, alcoolul, cartelele telefonice si ziarele).

" Toate beneficiile oferite clientilor de Rompetrol si de firmele partenere reprezinta o caracteristica permanenta a noului produs, completand conceptul de card pentru conducatorii auto. Posesorii acestui card pot face economii atunci cand au nevoie de service auto, cand achizitioneaza piese de schimb, accesorii auto sau cand incheie asigurari", declara directorul IFN FinGroup Credit, Cristiana Niculescu.

In majoritatea statiilor care afiseaza sigla "Fill& Go", cei interesati pot primi consultanta pentru completarea si depunerea formularelor. Detalii despre obtinerea unui astfel de card vor putea fi gasite incepand de maine si pe site-ul fillandgo.ro.

S.C. IFN FinGroup Credit S.A. a fost infiintata in ianuarie 2006, avand ca obiect de activitate acordarea de credite pentru persoane fizice, in scopul valorificarii oportunitatilor existente pe piata creditelor de consum in Romania. Printre obiectivele companiei se numara si lansarea altor tipuri de carduri, pe mai multe segmente de interes, care sa vina in intampinarea cerintelor consumatorilor.
 
Rompetrol Downstream a lansat in 2004 serviciul Fill&Go, destinat persoanelor juridice. Anul trecut, Rompetrol a lansat Fill&Go Personal - primul serviciu din Romania care permite persoanelor fizice plata carburantilor direct la pompa. In prezent, Rompetrol Downstream opereaza o retea de aproximativ 300 de statii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: