Banca Comerciala Carpatica continua parteneriatul cu ANIMMC si in 2007

Data publicarii: 05-04-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie au semnat protocolul de colaborare pentru continuarea, si in cursul anului 2007, a derularii Programului national de sustinere a investitiilor realizate de
catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/ retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Prin intermediul acestui program, Carpatica finanteaza proiectele de investitii realizate in sectoarele economice stabilite ca prioritate pentru cresterea volumului de activitate si a competitivitatii IMM din cadrul acestor sectoare.

Programul se adreseaza intreprinderilor nou-infiintate, microintreprinderilor, precum si intreprinderilor mici si mijlocii, beneficiile acestuia constand in ajutorul financiar (nerambursabil) oferit de ANIMMC (pana la 60% din valoarea proiectului, dar nu mai mult de 50.000 euro) si acordarea, de catre BCC, a unor credite in conditii avantajoase.

Banca Comerciala Carpatica nu se afla la prima colaborare de acest gen cu ANIMMC, in anul 2006 fiind unica banca selectata pentru derularea acestui program (valoarea programului fiind de 44,5 mil. lei), dar si a Programului START - Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare. BCC a completat schema de finantare a Programului, acordand credite in valoare de peste 18,5 mil. lei.

"Experienta acumulata de banca, rezultatele pozitive ale programelor amintite, precum si organizarea activitatii astfel incat sa acorde prioritate acestor programe si finantari sunt argumente ce recomanda institutia noastra in randul clientilor actuali si
viitori", sustine Nicolaie Hoanta, presedintele BCC.

Redactia BankNews.ro