Tone de gunoaie in paduri, dupa petrecerile de Paste

Data publicarii: 10-04-2007 | Lifestyle

Padurile de langa Capitala s-au transformat in adevarate gropi de gunoi. Dupa ce au petrecut a doua zi de Paste la iarba verde, multi bucuresteni au lasat in urma tone de resturi menajere. Autoritatile locale ridica din umeri si spun ca nu au cum sa salubrizeze suprafete atat de intinse.

Bucurestenii dornici sa iasa la iarba verde au trei locuri preferate: langa soseaua Bucuresti-Giurgiu, zona Baneasa si padurea Cernica.

Dupa plecarea petrecaretilor, in urma lor au ramas zeci de pungi cu gunoaie. Unii au incercat sa pastreze curatenia, dar cainii vagabonzi din zona au reusit sa imprastie resturile stranse gramada, in conditiile in care cosurile de gunoi lipsesc cu desavarsire. Prin urmare, cei care au venit si azi sa se relaxeze la padure, nu s-au mai putut bucura de verdeata.

Terenul apartine primariei, padurea - de Romsilva. Si unii si altii ridica, insa, din umeri. Administratorii padurilor spun ca nu au personal angajat pentru curatarea zonei, iar reprezentantii primariei sustin ca nu au suficienti lucratori pe care sa ii timita si la curatenie in padure.

Realitatea TV