Raiffeisen Bank inaugureaza un nou centru de credite imobiliare in Bucuresti

Data publicarii: 12-04-2007 | Finante-Banci

Raiffeisen Bank inaugureaza un nou centru de credite imobiliare si ipotecare - Raiffeisen Bank "Casa Ta", in Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Centrul de credite imobiliare si ipotecare aflat in Bucuresti, Calea 13 Septembrie nr.103, este deschis de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:30, clientii avand posibilitatea stabilirii de intalniri cu specialistii bancii si in afara orelor de program, prin apelarea unui numar de telefon oferit de banca.

Acest centru este cea de-a doua unitate din Bucuresti dedicata in exclusivitate acordarii de credite imobiliare si ipotecare. Proiectul Raiffeisen Bank "Casa Ta" a inceput in martie 2006, in Bucuresti, cu inaugurarea primei unitati de acest tip din Romania, urmata de alte doua centre deschise la Constanta (la sfarsitul anului trecut) si Timisoara (in martie 2007).

"Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare oferite si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta de specialitate in domeniu. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu specialistii nostri toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers", a spus Ana Bunghez, director retea unitati Casa Ta - Raiffeisen Bank.

"Ne propunem ca produsele noastre de creditare sa raspunda cat mai bine necesitatilor clientilor si sa tina cont de evolutiile pietei. In acest sens vom continua si in acest an sa completam si sa adaptam permanent oferta de credite ipotecare si, in plus, vom oferi clientilor nostri consultanta  in domeniu", a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: