Firma Stein Construct vrea sa construiasca 2.000 de apartamente in Bucuresti

Data publicarii: 13-04-2007 | Imobiliare

Stein Construct isi propune sa construiasca, in urmatorii trei-patru ani, peste 2.000 de apartamente, continuand proiectul din Splaiul Independentei si extinzandu-se in Pipera, Giulesti, dar si in alte zone ale Capitalei au declarat, joi, la Targul de Case Sphera, oficiali ai companiei. Stein Construct urmeaza sa finalizeze in anul 2008 doua complexe rezidentiale, RubinStein si SaphirStein Residence, cu o investitie de aproximativ o suta de milioane de euro, iar pentru urmatoarea perioada isi propune sa ridice alte 2.000 de apartamente.

Reprezentantii companiei au mai declarat la deschiderea celei de-a treia editii a Targului de case Sphera ca au reusit deja sa puna in practica sistemul buy-back pe piata imobiliara romaneasca, iar cateva sute de persoane s-au aratat deja interesate de aceasta posibilitate de a-si achizitiona o noua locuinta in cartierele RubinStein si SaphirStein Residence.

Ansamblul Rubin Stein Residence se afla situat pe soseaua Bucuresti-Targoviste si include doua imobile rezidentiale amplasate pe o suprafata construita de 12.500 mp. Complexul ofera 133 apartamente cu doua, trei si patru camere, dar si garsoniere si duplexuri. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 88 si 227 mp si au preturi de la 84.000 euro la 257.000 euro + TVA. Primul imobil are termenul de finalizare in luna iunie 2007, iar cel de-al doilea in noiembrie.

Al doilea proiect al companiei, SaphirStein Residence, este amplasat in zona centrala a Capitalei, intre cartierul Cotroceni si strada Plevnei, fiind proiectat pe o suprafata de peste 5.000 mp. Ansamblul de locuinte cuprinde doua imobile si va pune la dispozitie 169 apartamente din care 129 au cate doua camere si suprafete intre 67 si 89 mp, iar 40 apartamente sunt de trei camere avand o suprafata totata intre 116 si 159 mp. Proiectul reprezinta o investitie de aproximativ 40 de milioane de euro care se va materializa in cursul anului 2008. Pretul apartamentelor pleaca de la 1.650 euro/mp.

Stein Construct este prima companie care a introdus Firma Stein Construct, infiintata anul trecut, este o companie cu capital integral romanesc specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: