OTP Bank Romania a deschis o noua agentie in Hunedoara

Data publicarii: 16-04-2007 | Finante-Banci

OTP Bank Romania a deschis o noua agentie in Hunedoara ca parte a strategiei sale de dezvoltare pe piata bancara din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "A fi aproape de clientii nostri, atat prin proximitate, cat si prin crearea de produse flexibile care sa le satisfaca nevoile, este foarte important pentru noi", a afirmat Claudia Cocrean, Director Agentia Hunedoara. Ca parte a strategiei sale de dezvoltare pe piata bancara romaneasca, OTP Bank Romania a incheiat anul 2006 cu 66 unitati operationale, iar in primul trimestru al acestui an a inaugurat alte 7 unitati operationale in Focsani, Hunedoara, Timisoara, Vaslui, Cluj si Targoviste. OTP Bank Romania preconizeza ca pana la sfarsitul anului 2007 sa aiba peste 100 de unitati operationale in toata tara." a adaugat aceasta.

Noua agentie din Hunedoara, situata in Str. George Enescu, nr. 6, Bl. 131, sc. C, parter ofera produse si servicii bancare adresate atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor. Divizia Retail a fost construita de la zero, dupa achizitia RoBank, o banca mica, dar solida, axata pe segmentul de oferte pentru companii.

"Am pornit la drum cu o oferta atractiva pentru toate categoriile de consumatori", a declarat Frigyes Harshegyi, Director General al OTP Bank Romania "Daca pana la acest moment ne-am facut temele, analizand indeaproape piata de retail din Romania, acum suntem pregatiti sa ne intampinam clientii cu o oferta avantajoasa" a adaugat acesta.
"Devenim un jucator activ pe piata bancara din Romania", a declarat Frigyes Harshegyi, Director General al OTP Bank Romania.

"Dupa studierea tendintelor si a evolutiei probabile a segmentului bancar, acum suntem pregatiti sa operam miscari vizibile, menite sa ne ajute sa ne atingem obiectivul pe termen mediu, acela de a detine o cota de piata de 4-5% din sectorul bancar romanesc", a precizat el.

Redactia BankNews.ro