Raiffeisen Banca pentru Locuinte are un nou vicepresedinte

Data publicarii: 16-04-2007 | HR/Cariere

Banca Nationala a Romaniei a aprobat numirea in functia de vicepresedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a Luminitei Manolache, care urmeaza sa preia atributiile lui Wolfgang Melzer, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Luminita Manolache, 40 de ani, va coordona departamentele de Contabilitate si Control Financiar, Operatiuni cu Clientela, Trezorerie si Tehnologia Informatiei.

Inca din momentul primirii autorizatiei de functionare a Raiffeisen Banca pentru Locuinte, in mai 2004, Luminita Manolache a condus Directia de Operatiuni cu Clientela a Raiffeisen Banca pentru Locuinte prin cele  patru departamente componente: Back Office, Economisire/Call Center, Plati si Credite.

Anterior pozitiei detinute in RBL, Luminita Manolache a ocupat pe rand functiile de consultant in cadrul Raiffeisen Bank, Tax Manager la PricewaterhouseCoopers si Sef Serviciu Directia Asigurari Credite de Export in cadrul Bancii de Export Import a Romaniei.

Este absolventa a Facultatii de Finante Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice precum si a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti.

A obtinut calitatea de auditor financiar si expert contabil si este  membru  al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prima banca de economisire - creditare din sistemul bancar romanesc dedicata in totalitate domeniului locativ, a fost infiintata in iunie 2004. Filozofia produselor sale este bazata pe combinarea unei etape de economisire cu una de creditare. Clientii pot beneficia de credite in lei, cu dobanzi de 6% pe an. In plus, in perioada de economisire pe langa dobanda oferita de RBL, de 3% pe an, clientii beneficiaza si de o prima de la stat de 15 % pe an, dar nu mai mult de 150 Euro pe an.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: