O zi de scoala pentru manageri: 70 de euro

Data publicarii: 18-04-2007 | HR/Cariere

Managerii si angajatii romani vor avea in curand posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile profesionale la standarde internationale cu ajutorul cursurilor organizate de WIFI Romania. Compania a fost infiintata de WIFI (organizatia de training a Camerei Economice Federale a Austriei), ECDL Romania-EUROaptitudini si firma de formare profesionala Formenerg.

La inceputul lunii mai, vor fi instruiti 12-20 de traineri romani care ulterior vor pregati forta de munca din Romania, de la manageri pana la muncitorii cu calificarea cea mai joasa, potrivit lui Dragos Florescu, directorul general al Formenerg.

Pana la sfarsitul acestui an, WIFI Romania isi propune sa instruiasca 10.000 de persoane, iar costurile de pregatire vor fi doar cu putin peste cele practicate de companiile romanesti din domeniu, a declarat Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

Cursurile de formare ale Formenerg costa intre 15 si 70 de euro pe zi si dureaza intre cinci si zece zile, ne-a spus directorul general al companiei. Pretul scolirii managerilor se situeaza la 50-70 euro/zi. Dragos Florescu estimeaza ca pregatirea angajatilor la cursurile WIFI Romania va ajunge la 80-90 euro/zi.

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: