UniCredit Group este sponsor oficial al UEFA EURO 2008

Data publicarii: 20-04-2007 | International

Grupul UniCredit Group a decis sa fie unul dintre cei patru sponsori nationali care sprijina UEFA EURO 2008, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "UEFA EURO 2008 este un eveniment foarte potrivit Grupului UniCredit. Este unul dintre evenimentele de top din Europa, iar noi suntem una dintre cele mai importante banci de pe continent, cu 142.000 de angajati si 35 milioane de clienti. Ne avantajeaza si faptul ca evenimentul este gazduit de Austria, intrucat avem radacini puternice in Austria prin Bank Austria Creditanstalt (BA-CA)" a declarat Erich Hampel, Presedinte al Consiliului de Administratie al BA-CA si Director al Diviziei UniCredit Group CEE.

Hampel a adaugat: "EURO 2008 completeaza excelent pozitionarea brandului UniCredit Group. Suntem o banca dinamica si inovativa, care isi ia in serios rolul de a-si ajuta clientii sa-si realizeze dorintele. UniCredit Group este prezent in 20 de tari din Europa si vem convingerea ca multe dintre aceste tari se vor califica in competitia UEFA EURO 2008."

Parteneriatul cu UniCredit Group intregeste programul de sponsorizare al UEFA EURO 2008™: "Suntem incantati ca avem in UniCredit Group un partener atat de puternic in Europa si in Austria", a spus Martin Kallen, CEO EURO 2008 SA. "Asta inseamna ca am stabilit toti sponsorii cu mai mult de un an inainte de startul campionatului, iar acum ne putem concentra pe pregatirile pentru eveniment," a comentat Philippe Margraff, Chief Operations Officer, Divizia UEFA Marketing si Media Management.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: