CEC isi astepta clientii la Targul Real Bucharest cu oferte promotionale

Data publicarii: 20-04-2007 | Finante-Banci

CEC participa, in perioada 19-22.04.2007, la Targul Imobiliar Real Bucharest, organizat de FinMedia la Sala Palatului. Oferta bancii contine credite ipotecare si imobiliare, destinate clientilor care doresc sa isi achizitioneze sau sa isi amenajeze o locuinta, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Vizitatorii vor intalni la standul CEC specialisti pregatiti sa le ofere consultanta in alegerea produsului destinat nevoilor lor. Banca este prezenta in cadrul Targului Real Bucharest cu o oferta incluzand credite pentru investitii imobiliare, destinate cumpararii, construirii, consolidarii sau extinderii unei locuinte, precum si cumpararii de terenuri, dar tot aici se pot obtine informatii si despre alte oferte ale CEC.

Creditele pentru investitii imobiliare pot fi contractate in lei, la dobanzi promotionale de 8,58% pe an (creditele ipotecare) si 8,75% pe an (creditele imobiliare). Termenul maxim de acordare a creditelor ipotecare sau pentru investitii imobiliare este cuprins intre 30 si 35 de ani. De asemenea, se pot acorda si credite punte, la o dobanda de 8,75% pe an.

O alta oferta promotionala este cea a creditelor de nevoi personale, de valori mari - peste 100.000 de lei - si dobanda incepand cu 9,25% pe an.

"Consideram creditul ipotecar un motor al dezvoltarii pietei de retail din Romania si suntem in permanenta dispusi sa venim in intampinarea clientilor nostri. De aceea, creditul ipotecar si celelalte solutii financiare oferite in cadrul Targului sunt create in conformitate cu cerintele si nevoile acestora", a declarat Cristian Tudorancea, vicepresedinte al CEC.

Redactia BankNews.ro