CEC a emis 300.000 de carduri in 16 luni

Data publicarii: 23-04-2007 | Finante-Banci

Intrata ultima pe piata de profil din Romania, CEC a emis in mai putin de un an si jumatate 300.000 de carduri de debit si de credit, sub sigla VISA si MasterCard, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro. Ritmul de crestere este de aproximativ 10.000 de carduri pe saptamana si se preconizeaza emiterea a  peste 500.000 carduri pana la sfarsitul anului.

Cardurile de credit CEC MasterCard sunt in acest moment cele mai avantajoase din piata, avand o dobanda de doar 17,5% pe an.

De asemenea, CEC acorda cea mai mare perioada de gratie  din sistemul bancar, la cardul de credit, de pana la 59 de zile calendaristice pentru plata dobanzii, in cazul utilizarii cardului in tranzactii comerciale.

Limita de creditare care poate fi obtinuta prin cardul de credit CEC ajunge pana la trei venituri nete  lunare, fara a depasi insa 50.000 de lei.  Cardul poate fi utilizat pentru tranzactii comerciale si eliberari de numerar in intreaga tara si in strainatate.  Reteaua  CEC de eliberare numerar prin card pe care o pot utiliza beneficiarii unui card de credit CEC este de 393 de ATM-uri si peste 1.361 de POS-uri.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: