Banca iti crediteaza jocul la bursa

Data publicarii: 24-04-2007 | Finante-Banci

Pe Internet au aparut tot mai multe site-uri care simuleaza jocul la bursa, site-uri care te initiaza in jocul la bursa si iti ofera senzatii tari chiar daca nu ai bani de investit in actiuni. Si, daca totusi vrem sa iesim din lumea virtuala si sa ne incercam norocul pe piata de capial, dar nu avem bani, ce este de facut? O solutie viabila ar fi creditul bancar pentru achizitionarea de actiuni la bursa.

Desi in batalia pentru credite, aproape pe toate nisele, competitia se manifesta cu maxima intensitate, exista si exceptii. Un exemplu ar fi tocmai acest credit, care iti permite cumpararea de actiuni la bursa. Pe piata bancara, doar doi jucatori ofera o linie de credit destinata investitiilor in valori mobiliare tranzactionate pe piata de capital din Romania - Libra Bank si Banca Transilvania.

"Creditul Smart reprezinta o solutie financiara moderna si dinamica, ce se plieaza perfect pe atitudinea si obiectivele investitorilor activi pe piata de capital: ofera posibilitatea obtinerii unor castiguri sporite prin fructificarea oportunitatilor pietei de capital", si-au descris produsul oficialii Libra Bank. Smart este o linie de credit destinata investitiilor in valori mobiliare tranzactionate pe piata de capital din Romania, care are atasat un serviciu de monitorizare si gestionare a utilizarii creditului. Acest produs, dezvoltat prin colaborarea dintre Libra Bank si societatea de investitii financiare Vanguard, a fost lansat in vara anului 2005 si este primul produs de acest gen de pe piata romaneasca.

Banca Transilvania ofera, de asemenea, posibilitatea creditarii in vederea achizitionarii de actiuni la bursa, punand la dispozitia celor interesati creditul Succes BT. Obiectul creditului il reprezinta finantarea pentru cumpararea de actiuni cotate la Bursa de Valori Bucuresti numai prin intermediul BT Securities, precum si efectuarea viramentului direct aferent participarii la majorari de capital social. Creditul Succes BT se acorda in lei si se poate finanta 100% din valoarea actiunilor cumparate, perioada de creditare fiind de pana la 5 ani. Printre avantajele produsului Bancii Transilvania se numara lipsa aportului propriu si a comisionului, posibilitatea achitarii creditului in avans fara a suporta comisioane suplimentare si cea a achitarii ratelor direct din contul curent.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: